vineri, 10 octombrie 2014


De-a lungul timpului, mari oameni de stat au ramas in istorie prin ceea ce au realizat in decursul vietii lor politice, prin mari obiective sau proiecte incepute si/sau finalizate, prin reforme care au redresat si intarit statul sau prin realizari de exceptie in diferite domenii.Mostenirea lasata insa de Traian Basescu romanilor nu este altceva decat o mare cloaca politica pestilenta si sulfuroasa plina de rahati plutitori, iar multi dintre acesti "plutitori" se declara cu nerusinare ucenicii sau protejatii lui Basescu.Ceea ce noi am afirmat mereu, adica faptul ca Basescu este tartorul mafiei din Romania, s-a confirmat si se confirma cu fiecare secret dezvaluit de la o zi la alta si cu fiecare ancheta care apare in cazurile de coruptie.

Cu cat se va invarti cu batul in aceasta cloaca plina de rahati plutitori cu atat duhoarea va fi mai mizerabila si mai otravitoare. Si inca nu s-au destelenit decat straturile superioare ale cacatului in care au inotat Basescu si camarila sa politica. Cu cat se va introduce batul mai la fund cu atat cacatul va fi mai vartos si mai consistent.

Pentru ce va fi tinut minte Basescu dupa ce isi termina asa zisul mandat? Ce a realizat el in peste 10 ani de hahaiala si de marlaneala demne doar de un mediu de tip bodega? Pentru indatorarea inutila a tarii si pentru prabusirea tarii din toate punctele de vedere? Pentru distrugerea a ce a mai ramas din industrie, economie si agricultura? Pentru vanzare si tradare de tara?

Singurele "realizari" ale lui Traian Basescu sunt ura, dezbinarea si practicile mafiote demne de un dictator din lumea a treia. Cea mai mare realizare a sa este insa obtinerea titlului de mare JAVRA ORDINARA!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii