joi, 16 octombrie 2014

1) Despre Laszlo Tokes nu prea mai sunt prea multe de spus. Cam toata lumea stie de acum de scandalul legat de retragerea distinctiei cu care a fost onorat de catre Traian Basescu si anume Steaua Romaniei. Dar ca fost colaborator al securitatii si ca un om care avea aproape toate informatiile la indemana era imposibil pentru Traian Basescu sa nu stie ca Laszlo Tokes a fost atat turnator la securitate in perioada comunista, ca a furat banii enoriasilor sai sau ca era si spion pentru AVO, serviciul secret maghiar.



2) Mark Gitenstein este tipul de ambasador oportunist hotarat sa profite la maxim de coruptia generalizata dintr-o tara considerata colonie de mana a doua sau a treia si pentru asta invarte si el energic in oala cu rahat a putreziciunii mediului politic romanesc. Ba chiar indrazneste sa-si introduca mainile pana la coate, sa ia putin pe deget si sa guste o gura sanatoasa.Pentru cum a lucrat acest ambasador fara scrupule impotriva vointei si intereselor romanilor Traian Basescu l-a premiat si pe acest individ slinos cu Steaua Romaniei.

3) Inca de la inceputul anilor '90 Romania este subiectul unor critici aduse de cate comunitatea evreiasca si anumite evenimente din WW2 sunt ori exagerate la maxim ori chiar inflorite de-a dreptul pe alocuri. Un astfel de individ care nu a ezitat sa atace Romania si romanii pe oriunde i-a prins este si Elyakim Schlesinger pe care Traian Basescu sare imediat sa-l premieze cu Ordinul National "Serviciul Credincios"- in grad de Comandor.

Curios este poate faptul ca un alt rabin evreu, Eli Caufman, face o acuzatie impotriva acestui Elyakim Schlesinger si spune ca totul este un teatru ieftin prin care evreii recurg pentru a santaja tarile implicate in WW2 si ca Basescu este marioneta acestora.

 

Este acum foarte clar ca propaganda evreiasca impotriva poporului roman nu mai este o himera si falsele acuzatii de antisemitism folosite impotriva romanilor sunt de fapt niste trucuri cu care aceasta comunitate joaca murdar impotriva oricui doreste ea.

Surse:


Daca doriti sa sprijiniti Glasul Moldovei, puteti dona aici:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii