joi, 9 octombrie 2014


In toata istoria sa moderna Romania nu a mai avut un conducator mai odios si cu practici mai mafiote decat acest Traian Basescu. Romania si romanii vor putea rasufla usurati doar atunci cand suspendarea sa nu va mai fi doar una formala ci una cat mai apropiata de reprezentarea grafica de mai sus.Daca a ajuns pana si Andreea Pora ,celebra infulecatoare de carnati ... basisti, sa declare ca Traian Basescu este mafiot si ca citez:"sistemul ticalosit a migrat de la Nastase la Basescu" atunci singura suspendare eficienta pentru Basescu este cea in funie.

Lasand la o parte ipocrizia cucoanei care pana mai ieri era o inflacarata "basiszda" gurmanda care urla vrute si nevrute ineptii, toate bineinteles in favoarea gaozarului de la TreiCoceni si in defavoarea adversarilor politici anti-basisti constatam acum ca pana si cei mai "limbisti" pseudo-intelectuali sau pseudo-gazetari se intorc impotriva matrozului chior.

Poate singurul mare adevar spus de Andreea Pora acum este faptul ca  sistemul ticalosit nu doar ca a "migrat" de la Bombonel la Baisexu' ci el este vesnic, fiind un sistem transpartinic, unde legaturile invizibile de tip mafiot trec de bariera ideologiilor sau cea a formatiunilor politice.

Pana la urma sunt institutiile statului in Romania independente si neinfluentate in nici un fel de factori pertubatori din mediul politic, al serviciilor secrete si cel infractional? E cu adevarat justitia independenta in Romania? 

La acest moment Romania trebuie sa mai scape de inca un drac ca sa poata merge liber pe drumul ei fara a se mai uita inapoi nici macar o clipa. Au trecut 25 de ani in care Romania a batut din pacate pasul pe loc iar la conducerea tarii s-au rotit numai cei din fostul FSN, un grup mafiot organizat care nu a dat voie sa apara personaje noi in politica romaneasca si sa primeneasca o atmosfera care s-a transformat intre timp intr-o cloaca politica pestilenta si sulfuroasa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii