joi, 9 octombrie 2014


Traian Basescu a declarat cu ceva timp in urma ca-i va dezbraca pe candidatii la presedintie. Daca la pupila sa pregatita pentru functia suprema cam stim cu totii la ce sa ne asteptam dupa asa zisa "dezbracare", la ceilalti candidati la presedintie s-ar putea sa ne trezim cu surprize mari daca isi baga nasul matrozul chior prin lenjeriile lor sau dupa caz prin dosarele lor. Bilantul blondei, atat timp cat a fost sprijinita de pirat in functii cheie ale statului este unul dezastruos de pagubos pentru Romania; sume uriase de bani cheltuite aiurea pe bazaconii si tampenii scornite de cele mai retardate minti postdecembriste. Nu stim daca romanii mai sunt pregatiti numai chiar si sa-si poata imagina cum ar fi un mandat al acestei pitipoance a politicii romanesti, o adevarata dama de consumatie stransa de pe soseaua de centura a politicii, dupa cum bine spunea chiar un fost coleg de partid al Elenei Udrea.

 Sunt tot mai multe voci care spun ca pur si simplu nu au cu cine vota la alegerile prezidentiale care se apropie cu pasi repezi sau mai bine spus oferta nu se ridica deloc la pretentiile electoratului. Romanii s-au cam saturat de atatea jigodii care le cer umili votul inainte de alegeri ca mai apoi dupa ce se vad cu sacii in caruta sa faca pipi pe ei cu bolta. S-au fript de prea multe ori in ultimii 25 de ani. Ultima jiodie pe care nici dracu' nu stie cum de-a ajuns sa castige si cel de-al doilea mandat a facut ca Romania sa se prabuseasca efectiv la toate nivelurile, incepand cu cel politic, economic, social, moral, ajungandu-se intr-un final chiar si la capitolul tradare de tara.

Cum poate o jigodie tradatoare de tara, colaborator al securitatii, sa deschida pliscul despre oameni care si-au ascuns lucruri in CV-uri cand el insusi este un martafoi parvenit, o ogheala jegoasa a unor servicii straine si aparator a unor interese straine?

Pentru cei care inca nu sunt constienti de cine este Traian Basescu si ce "hram" poarta el ar trebui sa vada si alte aspecte legate despre unele lucruri ascunse in "CV"-ul sau: 

 

 

 

 

 

 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii