miercuri, 15 octombrie 2014

In anii 60'-70' in URSS existau ofiteri sub acoperire deghizati in femei, oameni foarte bine antrenati in lupta corp la corp si in diferite tehnici de lupta militare care se ocupau de scandalagii sau de hotii de buzunare din mijloacele de transport in comun.



Cu toate ca ideea vine din mult hulitul fost URSS ea nu este tocmai una foarte rea. Inchipuiti-va cate un asemenea "spectacol" in mijloacele de transport in comun romanesti. Ar fi un spectacol gratuit pentru pasageri si cate un bun antrenament zilnic pentru niste baieti din fortele speciale. 

In anumite zone ale tarii o asemenea solutie ar fi nu numai binevenita ci si profund necesara. Romania detine la acest moment cel putin sapte (7!!!) servicii secrete si cu toate acestea siguranta cetatenilor este cu mult mai precara decat pe timpul raposatului Ceausescu. 

De ce n-ar fi pusi o gramada din acesti frecatori de menta la treaba? Plus ca daca stau prea mult de pomana vor incepe naibii sa rugineasca! Ori se afla toti in slujba lui Baisexu' stand la panda si adunand in continuare cine stie ce informatii potential compromitatoare despre adversarii politici?

Daca doriti sa sprijiniti Glasul Moldovei, puteti dona aici:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii