miercuri, 16 aprilie 2014


Ponta este un mincinos cel putin la fel de mare ca si cel de care spune el ca a fugit si si-a mutat biroul la MAPN. Adevaratul motiv pentru care Ponta , acest tradator de neam si tara si-a mutat biroul este cu totul altul . Stiind ca se va anunta foarte curand magaria cu steagul secuiesc si-a pregatit un barlog in care sa-si puna la adapost fundul de tradator.

In aparente problema steagului nu ar fi atat de importanta daca nu ar fi folosit de extremistii si iredentistii maghiari drept simbol al contestarii autoritatii statului roman unitar , national si indivizibil. Se doreste macinarea din aproape in aproape prin toate caile si mijloacele a temeliei statului national roman. Caramida cu caramida , piatra cu piatra , se sapa la fundatia statului roman in speranta ca intr-un viitor apropiat acesta se va prabusi in ruinele proprii.


Motivul adevarat este ca tradatorul Ponta isi dorea un buncar unde sa se refugieze de posibila reactie a romanilor la marsavia sa si a partidului sau in cardasie cu UDMR-ul. E posibil ca la intalnirea lui Ponta cu iredentistul maghiar Soros care doreste de foarte mult timp dezmembrarea Transilvaniei de Romania si finanteaza de ceva timp "miscarile" autonomiste din Transilvania sa se fi discutat nu doar despre Rosia Montana ci si despre chestiunea steagului secuiesc.

Pana si scandalul din ultimul timp cred ca este mai mult sau mai putin "provocat" pentru a distrage atentia de la probleme mult mai grave pe care politicienii tradatori romani le fac pe la spatele nostru al tuturor. Nicicand nu a existat o densitate mai mare de politicieni romani tradatori de neam si tara ca cei care ne conduc acum.

Dupa toate nenorocirile la care ne-au supus acesti tirani , acesti tradatori odiosi , parca ne testeaza limitele rabdarii . Dar cand va veni si ziua in care romanii vor decide ca e prea mult si nu vor mai putea rabda nu va veti putea ascunde nici in buncarele MAPN-ului tradatorilor !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii