marți, 15 aprilie 2014


Cu ceva timp in urma linistea unei batrane dintr-un sat din Romania a fost tulburata de un violator putin mai "neobisnuit". La venirea politistilor si a reporterilor batrana a insistat ca : 

" ... pai da' nu m-a violat cum trebuia sa ma violeze ..."

 Violatorul se numea Viorel si nu , nu era Victor Viorel Ponta cum v-ati fi inchipuit dar era tot un cetatean caruia ii place sa-si foloseasca limba :




Acum ca v-ati lamurit despre ce Viorel este vorba sa revenim la Victor Viorel Ponta. De curand in presa s-au lansat informatii conform carora acesta este implicat in diferite scandaluri extraconjugale platind diferite tinere pentru servicii "in natura" si rasplatind chiar pe una dintre ele , o anume Iulia Vana cu functia de viceprimar in judetul Gorj.


Cand se afla in opozitie Victor Viorel Ponta voia sa ne salveze de celalalt violator al Romaniei si al Constitutiei Romaniei dar mai ales de pericolul reprezentat de exploatarea aurului cu cianuri de la Rosia Montana si de exploatarile gazelor de sist.Din scut impotriva violului acesta s-a transformat rapid in VIOLATOR al romanilor care nu doresc sonde pentru exploatarea gazelor de sist pe pamanturile lor.

Viorele daca tot te-ai reprofilat pe meseria de violator atunci violeaza in continuare asa cum este normal fetite cumparate cu 100 de Euro sau pe amica ta , Iulia Vana pe care ai rasplatit-o cu functia de viceprimar ! Cat ai fost in opozitie atat tu cat si partidul tau de mafioti ati fost impotriva gazelor de sist dar cum ai ajuns la putere ai trecut imediat in tabara adversa.

Victor Viorel Ponta este doar inca un violator "degenerat" de care trebuie sa scapam cat mai curand ! Nu si-a respectat cuvantul dat celor care l-au votat si incepe sa semene din ce in ce mai mult cu celalalt violator cu state vechi care incalca si violeaza constant vointa si dorintele romanilor.

Surse : http://stareanatiunii.com/dezvaluiri-exclusive-ponta-sex-cu-minore-pentru-100-euro.html




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii