miercuri, 30 aprilie 2014


Dupa ce au devalizat aceasta tara si au furat cam tot ce era de furat cei ce conduc acum statul mafiot roman cauta prosti care sa le apere averile agonisite cu atata "truda" in cei 25 de ani de la asa zisa revolutie din '89. De curand cei de la MAPN au publicat in Monitorul Oficial un ordin prin care se aproba formularele medicale pentru tinerii apti cu varsta intre 20 si 35 de ani care vor fi recrutati obligatoriu in caz de razboi.

In decursul istoriei romanii mai mereu au fost o armata prost echipata, prost aprovizionata si care a reusit sa  castige doar prin multe sacrificii umane si nu numai dar care nu s-au facut de ras pe campurile de batalie din punct de vedere al curajului si al patriotismului.

Astazi razboaiele nu se mai duc asa cum se duceau candva cu mase numeroase de oameni , de cai , de vite sau de alte animale ci s-a trecut la o etapa noua cand lupta se da intre tehnologii castigand cel care are tehnologia cea mai avansata si cea mai performanta.

Daca in 25 de ani politicienii romani corupti , demagogi si mafioti au devalizat aceasta tara si au jefuit-o mai rau decat daca s-ar fi abatut 10 razboaie asupra Romaniei bineinteles ca armata romana nu se ridica la nivelul unui adversar redutabil care a investit constant in echipament de lupta ultramodern , a investit imens in instruirea militarilor pe cand in Romania ei au fost concediati sau trecuti in rezerva.

In cazul unui razboi ar trebui sa propunem ca avagarda armatei romane , linia intai a armatei , sa fie formata din cei 600 de parlamentari si din toti trepadusii politici de la guvern , partide politice si sa fie inarmati cu armele din imaginea dr mai sus. Daca asa au stiut sa pregateasca apararea tarii atunci asa sa se descurce cu dusmanul , folosind magnificele arme de care am pomenit.


1 comentarii:

  1. - daca politicienii ne-au vandut occidentului, sigur ne vor vinde si rusilor in caz de ceva. Ne vand, ne cumpara si iar ne vand, si astfel se scrie o noua pagina a istoriei si ne confirmam pozitia de... fata de pe trotuar (ca sa nu spun mai urat).

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii