duminică, 20 aprilie 2014


Atunci cand nedreptatea este catalogata de autoritati drept "justitie independenta"  si absoluta , drept consecinta se nasc tragedii de proportii. Un astfel de caz s-a intamplat recent intr-o provincie din China.

Mai multi politisti chinezi , din datele initiale cel putin patru dintre ei , si-au pierdut viata fiind omorati in bataie de multimea furioasa in mijlocul strazii.Totul a pornit de la faptul ca politistii au omorat in bataie un barbat care ii filma in timp ce ei agresau o femeie, o vanzatoare stradala.

Furiosi ca acel trecator ii filma in timp ce ei o agresau pe femeie, politistii l-au batut pe barbat cu un ciocan pana ce acesta a inceput sa vomite sange. Cu toate ca a fost chemata o ambulanta la fata locului in scurt timp s-a constatat decesul barbatului ce fusese batut cu ciocanul.

Ca urmare miile de chinezi care s-au strans in jur si au observat acest incident i-au atacat pe politisti cu pietre , bate si alte obiecte, batandu-i pe unii dintre ei pana la moarte. Unii dintre politistii ucisi erau cunoscuti de catre localnici cu alte omoruri similare la activ.

Este exemplul clar care dovedeste ca atunci cand oamenii sunt solidari trec peste vointa fortelor oculte , a coruptiei si a dictaturii de orice fel. Pe retelele de socializare sunt comentarii care descriu acei poltisti nu tocmai intr-o lumina prea placuta si te face sa te intrebi cata nedreptate mai poate indura umanitatea din partea unor grupuri mici de interese dar care se afla in spatele multora dintre nenorocirile abatute asupra noastra a tuturor.

Ma intreb oare chiar trebuie sa fim "chinezi" ca sa ne putem rezolva problemele din ce in ce mai multe cu care ne confruntam in ultimul timp ?

Sursa : http://revolution-news.com/china-violent-government-thugs-beaten-death-angry-crowds-killed-man-documenting-brutality/#prettyPhoto

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii