joi, 3 aprilie 2014


Doua dintre slugile lui Emil Boc au fost angajati ca frecatori de menta la Romatsa si pe salarii nesimtite cu toate ca indivizii , fosti consilieri ai lui Boc erau pe dinafara cu competentele necesare unei asemenea meserii.

Dupa scandalul angajarii consilierilor personali ( majordomii aia pe care i-am vazut noi la televizor ducandu-i sacosele de cumparaturi lui Boc ) la Romatsa , Emil Boc a declarat ca nu a intervenit pentru ei . Cei doi fosti hamali de cumparaturi se numesc Darius Pintilie si Marius Buzea , cel din urma fiindu-i pentru o vreme si sofer lui Boc.

Angajarea acestor doi indivizi este deosebit de controversata , fiind suspiciuni ca desi nu s-au prezentat la examen acestia ar fi luat amandoi nota 9,75. Si mai suspect este faptul ca dupa ce au fost examinate , ambele lucrari sunt identice , avand chiar si aceleasi greseli de ortografie.

O alta problema este ca cei doi aveau in aceeasi perioada contracte de munca si la guvernul Romaniei in calitate de consilieri ai lui Emil Boc cat si cu Romatsa. In concluzie indivizii ridicau doar salariile nesimtite de la Romatsa pe la care vizitele lor au fost doar in calitate de turisti.

Cum de te mai rabda Dumnezeu pe fata pamantului pitic libidinos , hot si parsiv ? Cati asemenea pitici ai mai plantat prin institutiile statului ? Plange Bombonel intr-una pe bloguri ca sufera de singuratate asa ca termina cu plantatul de pitici de gradina ca te asteapta Bombonel sa-i numeri ouale !

Ar fi ceva ca in aceeasi celula sa fie in acelasi timp doi fosti prim ministri ai Romaniei ! Personal le dorim revedere si reunire cat mai grabnica.

http://www.monitorulcj.ro/actualitate/34987-primele-declaratii-ale-lui-emil-boc-dupa-scandalul-angajarii-consilierilor-personali-la-romatsa-nu-am-intervenit-pentru-ei?utm_source=Newsletter+Monitorul+de+Cluj&utm_campaign=c0d7d6a039-UA-42132258-1&utm_medium=email&utm_term=0_3711e1c620-c0d7d6a039-20022385#sthash.odIP2csP.SvJd2vwV.dpbs

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii