miercuri, 16 aprilie 2014


Ce trebuie sa faceti ca sa castigati o zi in buncarul lui Ponta de la MAPN ? E foarte simplu : verificati fiecare coltisor al buncarului  , fiecare dulap si fiecare loc intunecat , ca nu cumva sa fie ascuns acolo Basescu sau vreun om de-al lui Opris deghizat in microfon.

Cel mai important este sa siti sa folositi un alcoolmetru.Daca simte miros de tarie Ponta initiaza rapid protocolul de securitate de grad ridicat si trebuie sa depistati imediat sursa.

Daca ii indepliniti cu succes aceste cerinte va puteti bucura de o zi intreaga in compania lui Ponta in buncarul sau.Din pacate serviciile si utilitatile sunt spartane , televizoarele prind numai doua posturi TV : Antena 3 si Romania TV. Singurul abonament la ziare este cel la Jurnalul National.

Inca unul din pasii importanti pe care trebuie sa-i indepliniti pentru a castiga acest concurs este sa va dezbracati in baie cu scopul de a fi verificati sa nu aveti asupra dumneavoastra microfoane. Asta nu este o cerinta a lui Ponta dar cica l-a invatat unul dintre amicii din partidul sau, parlamentar si el.

Unul dintre castigatorii a cerut voie sa faca o poza ca suvenir cu Ponta in buncarul sau. De fapt este chiar poza cu care am ilustrat acest articol. Primul sinistru al Romaniei poarta o casca de protectie ecologica ce il protejeaza de atacul psihotronic si de flacara violet.

Prim sinistrul Tonta chiar a marturist ca aceasta flacara violet are asupra sa un efect devastator : ii mareste libidoul atat de mult incat este dispus sa se compromita in relatii extraconjugale cu minore pentru cate 100 de Euro.

Astea fiind spuse incercati-va norocul ! Nu se stie niciodata de unde sare iepurele de la Palatul Victoria si ajunge in buncarul MAPN-ului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii