luni, 14 aprilie 2014



Cand apa nu va mai fi apa si viata nu va mai fi viata la PUNGESTI si in alte parti ale Romaniei unde statul mafiot roman a dat voie unor corporatii sa puna pret pe viata si pe mediul in care traim cine va raspunde pentru acest GENOCID ?

Genocidul Romaniei nu a fost cum v-ati putea inchipui in '89 la asa zisa revolutie . Genocidul masiv a urmat in toti acesti ani de dupa decembrie 1989 : un genocid sistematizat impotriva oamenilor , impotriva industriei , agriculturii , sistemelor de invatamant si de sanatate si implicit impotriva economiei .

Politicienii romani sunt vinovati si trebuie judecati pentru crime de razboi ! Asa zisii politicieni romani au purtat un razboi economic in primul rand indreptat impotriva cetatenilor Romaniei si impotriva statului roman in sine. Toti asa zisii "afaceristi" de dupa '89 s-au imbogatit facand "afaceri" cu statul , mai bine spus capusand statul si cetatenii sai.


Totusi cel mai mare GENOCID il vor reprezenta exploatarile gazelor de sist care vor distruge din temelii aceasta tara asa cum n-au distrus-o zeci sau sute de razboaie. Cand apa nu va mai fi apa atunci nici viata nu va mai fi viata .

Potentialul distructiv al omului se dovedeste inca odata a fi fara limite . Exploatarea de la Pungesti va reprezenta doar "pacientul zero" !  Acest flagel, acest virus perfid se va extinde si va contamina 70% din teritoriul tarii ! Ca o molima apocaliptica , ca o boala urata , dovada caracterului degenarativ al omului care in goana dupa profit cu orice pret este capabil de cele mai josnice si mai ingrozitoare fapte.

Cand apa nu va mai fi apa si vor incepe incet dar sigur sa moara mai intai animalele de mici dimensiuni, sa moara pasarile cerului si sa nu se mai auda cantecul lor ca intr-un scenariu de film apocaliptic , ca mai apoi sa inceapa sa se imbolnveasca si animalele mari cu cat otrava se va infiltra treptat in panza freatica voi cei care sprijiniti exploatarea gazelor de sist , voi unde o sa va ascundeti ?

Voi politicieni demagogi a caror decizie criminala a facut posibila o asemenea blasfemie asupra pamantului si oamenilor deopotriva unde va veti ascunde cand veti fi manjiti de stigmatul de criminali ai pamantului si al apelor ? Oameni din presa care v-ati vandut pe cativa arginti si ati devenit trompetele apocalipsei , voi unde va veti ascunde ?

In momentul cand apa nu va mai fi apa iar romanii vor decide ca a venit ziua in care vor simti ca e prea mult si nu vor mai putea rabda sa va fereasca Dumnezeu ca nu stiu unde va veti ascunde !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii