vineri, 4 aprilie 2014


Victor Viorel Ponta a anuntat de curand pe o retea de socializare ca vrea sa petreaca mai mult timp cu familia asa ca isi ia haremul format din cei de la UDMR si vrea sa se retraga in Mongolia. Traditia mongola le cere sa-si adune cu atentie toate lucrurile sa-si pregateasca corturi incapatoare si provizii suficiente pentru lungul drum inapoi catre pamanturile de pe care sunt cu totii originari.

Din Mongolia insa a venit in graba un comunicat in care nomazii din Mongolia se arata ingrijorati de aceasta intentie a lui Victor Viorel Ponta si a familiei sale de UDMR-isti. Va redam continutul acestui comunicat venit din partea partii mongole :

" Am auzit despre aceasta banda de hoti ca sunt ca lacustele si ca pe unde au trecut ei in Romania nu a mai ramas nimic in urma. La ce vin UDMR-istii la noi ? Noi nu prea avem paduri aici in Mongolia asa ca nu prea au ce taia ! Suntem si asa destul de saraci fara sa mai vina si asemenea urgii asupra noastra. Deplangem soarta poporului roman dar in acelasi timp nu dorim sa avem aceeasi soarta cu a lor importand coruptia din Romania la noi in Mongolia.

Noi aici in Mongolia am decis sa-i declaram pe acesti indivizi indezirabili si nu-i dorim pe teritoriul tarii noastre. Ei nu pot emite pretentii la cetatenie mongola. Chiar daca au o asemenea descendenta indepartata nu au calitatea de a deveni cetateni mongoli. De asemenea nu-i putem considera nici unguri , nici romani , pe unii dintre cu greu ii putem considera de altfel fiinte umane."

Cu toata vehementa exprimata de acest comunicat din partea Mongoliei noi stim totusi ca primul sinistru din Romania si cei de la UDeMeReu isi pot impune vointa chiar si impotriva unui intreg popor asa ca nu stim cum o sa se termine pana la urma aceasta intentie de retragere a lui Viorel si a haremului sau.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii