marți, 8 aprilie 2014


O batrana a infruntat vremea urata in luna februarie pentru a protesta la Barlad impotriva gazelor de sist. Mesajul ei pentru cei ce conduc Romania si sprijina exploatarea gazelor de sist este urmatorul :

" Ponta , fa asa : pune sonda la mata !"

Multi s-au intrebat daca nu cumva lipsesc diacritice din mesajul expus de batrana si astfel "mata"  sa nu fie doar forma aleasa pentru "dumneata" sau "matale" ci sa se refere la ceva mult mai familiar pentru Ponta.

Intr-adevar daca "beneficiile" gazelor de sist sunt atat de mari de ce nu li se demonstreaza romanilor asta prin amplasarea in sanul familiei Ponta a unei sonde de gaze de sist si inca una pe mosia de la Nana. Daca aceste exploatari dovedesc ca nu afecteaza mediul si ca cele doua familii care conduc acum Romania nu dau ortul popii dupa ce consuma apa contaminata de aceste exploatari atunci poate o sa fie de acord si restul romanilor.

Victor Viorel Ponta ar trebui sa amplaseze asa cum zice batrana de la Barlad o sonda de gaze de sist in propria curte.Pai ce, acolo nu e voie ? Demonstreaza-ne domnule Ponta ca nu  e nici un pericol cu aceste exploatari ale gazelor de sist expunandu-ti propria familie la "beneficiile" apei contaminate , la radiatiile din puturile acestor sonde de gaze de sist !

Deja nu mai este nici un secret pentru nimeni ca nu este profitabila exploatarea gazelor de sist. Se cheltuie mai multi bani cu exploatarea decat gazele de sist extrase. Una dintre ultimele ipoteze asupra profitabilitatii acestor exploatari de gaze de sist este ingrozitoare :  profitul s-ar realiza prin injectarea in puturile exploatarilor de gaze de sist a unor deseuri radioactive de care multe tari bogate vor sa scape si platesc destul de bine pentru asta.

Astfel Romania va deveni groapa de gunoi radioactiv a lumii. Tarile bogate vor folosi exploatarea gazelor de sist din tara noastra drept acoperire pentru a sacapa de cele mai ingrozitoare si mai nocive substante radioactive rezultate din producerea armelor nucleare sau din urma functionarii a unor reactoare de la centralele atomoelectrice.

Daca acesta este adevarul ingrozitor din spatele exploatarilor gazelor de sist atunci Romania este condamnata si viitorul atat al nostru cat si al copiilor nostri este compromis. Lipsa de transparenta si abuzurile facute de acest stat mafiot care detine acum puterea in Romania contribuie si mai mult la suspiciunea tuturor asupra intentiilor reale legate de aceste sinistre exploatari ale gazelor de sist.



1 comentarii:

  1. Nebunia gazelor de sist i-a facut pe marii investitori americani sionisti sa bage in aceasta tehnologie sute de miliarde de dolari! Acum in SUA este pe cale de disparitie - NU va luati dupa "media" Americana ca este controlata tot de propietarii tehnologiei de fracturare - si pur si simplu transfera masinile lor da ca...t in tarile in care se poate; una dintre ele este Romania!

    Chestia cu injectarile de deseuri radioactive este de asemenea adevarata deoarece se practica si in USA din anii '60!; numai ca in USA sint zone de zeci de mii de km patrati unde NU locuieste nimeni!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii