marți, 8 aprilie 2014


Iata ca in Romania mai sunt si evenimente placute nu doar scandaluri sau stiri despre tot felul de tragedii sau fapte ingrozitoare. Mai multe ONG-uri din tara noastra s-au oferit sa-i ofere adapost uneia dintre cele mai spectaculoase maimute urlatoare care traieste pe plaiurile noastre.

Maimuta face parte dintr-o specie care are o dieta specializata mancand doar mere verzi de import , preferandu-le pe cele din Turcia pentru cantitatea garantata de pesticide. Specialistii antropologi ar fi dorit-o si ei pentru a o studia dar mai multe ONG-uri care se ocupa cu protectia animalelor s-au opus initiativei lor.

Intr-un interviu acordat unui site de cultura care a scapat de curand din duba jandarmeriei specialistii antropologi au afirmat ca ar fi vrut sa studieze mai amanuntit maimuta pentru ca au suspiciunea ca de fapt nu ar fi blonda cu adevarat si ar fi suferit de fapt mai multe tratamente cosmetice inclusiv vopsirea blanii.

Pana sa fie incredintata ONG-urilor care doresc sa-i ofere adapost si ingrijire , maimuta urlatoare trebuie mai intai capturata. Ultima data a fost vazuta intr-un cartier de romi care s-au oferit s-o deparaziteze. Toti cei care o vad si pot oferi detalii sunt rugati sa sune la Centrul de Control al Animalelor salbatice .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii