joi, 10 aprilie 2014


Iata ca oculta mondiala face prima miscare : Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei  a adoptat o rezolutie in care se arata ca autonomia teritoriala poate contribui la protejarea drepturilor minoritatilor. De acum poate incepe "colonizarea" oricarei parti din Europa de catre anumite grupuri etnice care vor un teritoriu al lor.

Este cunoscuta intentia de globalizare a ocultei mondiale si una din masurile sale pentru un control mai eficient al populatiilor este regionalizarea . Impartirea tarilor in unitati administrativ teritoriale care devin astfel mai usor de controlat este unul dintre principalele obiective ale elitelor mondiale. Faramitarea statelor nationale prin orice mijloace : razboi , referendumuri , autonomie , etc usureaza controlul si implementarea masurilor asupra populatiei.

Cardasia dintre politicienii romani tradatori de neam si de tara si UDMR nu mai pare acum atat de surprinzatoare in lumina acestei noi "recomandari" europene. Romania si-a cedat de mult timp suveranitatea si suntem controlati din exterior iar ca ultima masura parsiva indreptata impotriva statului roman s-a votat de curand in Senatul Romaniei o lege indreptata impotriva miscarilor nationaliste romanesti si chiar si incercarea de interzicere a unor candidati ca cei de la PRM reprezinta inca o masura indreptata impotriva nationalismului romanesc.

Astfel se creeaza usor dar sigur un culoar favorabil miscarilor extremiste, iredentiste si secesioniste maghiare si masuri de opresiune indreptate impotriva miscarilor nationaliste romanesti . Romania este intr-adevar vanduta asa cum spunea Shimon Peres ! Abia acum se vede cruntul adevar !

APCE mai consideră “că autoguvernarea teritorială poate contribui în mod eficace la protejarea drepturilor minorităţilor de o manieră colectivă şi evitând asimilarea”. De asemenea, Adunarea consideră că “un element esenţial’ al protejării drepturilor minorităţilor naţionale” îl constituie “respectul dreptului la identitate comună, care include cultura, religia, limba şi tradiţiile“.

http://activenews.ro/statul-roman-unitar-primest-o-lovitura-din-partea-europei-autonomia-teritoriala-contribuie-la-protejarea-minoritatilor_1830787.html
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii