joi, 17 aprilie 2014



Asa cum exista casatoria de proba de ce n-ar exista si autonomie de proba ? Dar cu termen limitat , vreo trei luni acolo sau vreo jumatate de an in care cei de la UDMR care au o atitudine dusmanoasa la adresa statului roman si la adresa romanilor in general sa nu primeasca nici macar un cent de la bugetul de stat , iar in plus energia electrica , gazele si benzina sa fie livrate la preturi de cel putin 3 ori mai mari iar mancarea sa le fie livrata in regim de importuri cu preturi prohibitive.

Da domle' UDeMeRist cu atitudine dusmanoasa ! Ia stai matale in HarCov cateva luni de zile sub un embargou de proba , pardon autonomie de proba ! Si sa vad pe urma daca iti mai permiti sa debitezi tot felul de insulte si de amenintari la adresa romanilor si a Constitutiei Romaniei !

Iata ce declaratii au putut face in ultimul timp cei de la UDMR :

Să aducem Catalonia în Ardeal! Să-i facem pe români să simtă cum e să trăieşti în minoritate. Vom avea şi autonomia, pentru că ni se cuvine”

Daca tot faci asemena declaratii deplasate de ce sa nu primesti si o "recompensa" pe masura ? In consecinta nu Pungesti trebuia declarat "zona speciala de siguranta publica" ci zona locuita de cei care au emis afirmatia de mai sus legata de Catalonia.

Mai intai trebuie indepartati toti cei din UDMR de la guvernare si de la a mai fi conectati in nici un fel la bugetul de stat. Apoi merita macar jumatate de an de proba sa stea intr-un regim de embargou economic si orice servicii sau produse sa le fie livrate la preturi prohibitive. La ce o sa le foloseasca atunci "falfaiala" steagurilor de orice fel cu care zic ei ca de fapt contesta simbolic autoritatea statului roman ? 

Tot de proba ar mai trebui impus si un regim de vize sau de permise pentru parasirea "zonei autonome" , un fel de Transnistrie , asa de proba. Daca cineva nu stie cum este sa locuiesti in Transnistria se poate verifica usor ori printr-o vizita la fata locului ori gasiti destule materiale video pe internet.

2 comentarii:

  1. Si ce mai așteptați?Autonomie 6 luni,vize,electricitate și gaze la preturile pieței,vize la ieșirea din HARCOV ,nu se poate ca noi sa-i plătim,iar ei sa ne înjure.

    RăspundețiȘtergere
  2. nuu...nu e bine...ridicat un zid in jurul lor...autonomie sa primeasca..nimeni nu intra..nimeni nu iese..productie proprie..fara importuri...sa moara ca niste animale inchise in cusca...;) un an de zile...ce spui tu acolo e cam bland..

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii