luni, 7 aprilie 2014


In Romania loteria este sinonima cu taxa pe prostie. Ceva de genul : cat de prost poti sa fii ca sa arunci bani pe fereastra ? Si culmea este ca inca se gasesc asemenea oameni si inca foarte multi, unii dintre ei chiar se lauda cu studii superioare.

In primul rand loteria romana incalca cele mai rezonabile reguli ale teoriei probabilitatilor. Asa zisele lor "coincidente" nu se inscriu deloc in tiparele normale ale matematicilor speciale , ale teoriei probabilitatilor.

In al doilea rand dispozitivele folosite de loteria romana pot controla pe baza unui soft in primul rand ce bile sunt eligibile , acceptate , recunoscute de catre suflante pe baza unor coduri inscrise pe bile , altfel spus daca bilele nu sunt cele ale producatorului sau nu fac parte din acelasi set nu vor fi recunoscute niciodata de suflanta. Acest aspect s-ar putea verifica usor cantarind bilele care trebuie sa respecte fiecarea greutatea in limitele impuse de producator dar loteria romana face cantarirea acestor bile cu un cantar obisnuit de bijutier nicidecum cu un cantar standardizat de mare precizie cum ar fi normal.

Poate cea mai mare problema este prezentata chiar pe site-ul producatorului de echipamente care livreaza echipamentele loteriei romane : in manualul tehnic al echipamentelor folosite de loterie ni se spune ca softul masinariei poate controla efectiv jocul !

N-am scris acest articol cu scopul de a jigni pe cineva ! Daca tot va mananca buzunarele si vreti sa scapati aiurea de niste bani mergeti si cumparati niste mancare si hraniti porumbeii din pietele centrale , donati unor acte caritabile , cumparati ceva de mancare pentru un copil sarac sau pentru un boschetar de pe strada ... numai nu continuati sa platiti taxa pe prostie !

Macar taxele ne-obligatorii nu le mai platiti fratilor ! Nu mai imbuibati grecii hotomani care traiesc parazitand loteria romana !

PS: un motiv in plus este acela ca banii nu raman in  tara , a fost resemnat de curand contractul cu grecii care ne jecmanesc Loteria Romana de atatia ani !

Surse : http://www.buhnici.ro/2009/05/18/dupa-ce-cititi-mai-jucati-la-loto/


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii