joi, 3 aprilie 2014


Pl-x 35/2014 a fost adoptata de catre Camera Deputatilor si pastrata in forma urmatoare : http://www.cdep.ro/pls/proiecte/docs/2014/cd035_14.pdf

Detalii suplimentare puteti vedea urmarind procesul legislativ : http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=13943

Propunerea legislativa trebuie sa mai treaca doar de Senat si taxa Radio-TV va fi istorie.


La senat propunerea legislativa este sustinuta de senatorii PPDD , minoritati si o parte din PSD. Stelian Tanase , fiind propus din partea PNL , se pare ca va fi sustinut in continuare de catre acestia tinand cont de declaratia lui Crin Antonescu.


Tinand cont si de campania electorala care va incepe in scurt timp pentru alegerile europarlamentare speram ca propunerea legislativa are sanse mari sa treaca si de Senat.Urmarim cu atentie acest ultim pas inainte de a ne putea considera in sfarsit scapati sigur de taxa aceasta aberanta.


Nu incercam sa facem campanie nimanui. Scopul nostru este sa scapam de taxa! Dar vom fi atenti la lista senatorilor care vor vota impotriva acestei propuneri legislative.

De la bun inceput nu trebuia acceptat un control politic asupra TVR. Pentru ce sa fie numiti politruci incompetenti la TVR ? Si din pacate in tara asta exemplul TVR nu este singular ci situatia este generalizata la intreg nivelul tarii.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii