marți, 15 aprilie 2014


Cu ceva timp in urma , cam prin 2007 , Daciana Sarbu imbracata in miner la Rosia Montana acorda un interviu celor de la TVR pentru emisiunea "Linia Verde" , difuzat tot in anul 2007 ( acest material a fost ulterior sters din arhiva celor de la TVR).

In interviul acordat celor de la TVR Daciana isi exprima regretul ca statul nu doreste sa se implice activ in exploatarea acestui zacamant de aur.Nu insistam prea mult pe "propaganda" pe care Daciana Sarbu a facut-o mai apoi impotriva exploatarii de la Rosia Montana.

De curand sotul Dacianei, Victor Viorel Ponta s-a intalnit aproape in secret  cu sinistrul si controversatul George Soros pentru a discuta din nou despre Rosia Montana. Cu toate ca a negat pe urma din toti rarunchii sai ca ar fi discutat cu Soros despre Rosia Montana si a gasit o explicatie puerila despre actiunile asa ziselor fundatii si organizatii ale lui Soros care se ocupa cu "integrarea" romilor in societate e destul de clar interesul familiei Ponta asupra zacamintelor de la Rosia Montana.


Intrebarea fiecarui roman este ce nemernicie a mai pus la cale de data asta acest tradator de tara ? Ce ne-a mai vandut sau cui ne-a mai vandut si de data asta ? Am mai spus-o si o s-o mai spun cu fiecare ocazie : mi se pare de rau augur fiecare vizita si fiecare implicare a lui Soros in Romania !

Asa ca nu poti sa nu te intrebi : voi mai aveti vreun Dumnezeu ? Si daca aveti este unul cu coarne si care promoveaza lacomia , tradarea si vanzarea de tara ? E un Dumnezeu al celor fara de Dumnezeu ? E un Dumnezeu al incornoratilor ?

http://stareanatiunii.com/daciana-sarbu-sotia-premierului-la-rosia-montana-se-imbraca-miner-video.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii