miercuri, 30 aprilie 2014


Pe vremea raposatului cand Romania si romanii inca mai aveau industrie , agricultura si o economie , care nu era perfecta dar macar nu a fost niciodata nevoie sa emigreze in bloc 4 milioane de romani , cetatenii Romaniei sarbatoreau 1 mai iara in tara sfaraiau gratarele , se umpleau padurile de "oamenii muncii" care veneau cu catel , cu purcel , cu toata familia si prietenii.

Pentru multi care astazi au ajuns la sapa de lemn si tremura cu nesiguranta pentru ce va aduce ziua de maine acele vremuri inca trezesc nostalgii.Imediat dupa '89 s-au trezit cativa sa distruga toata industria si toate fabricile si uzinele pe motiv ca nu mai sunt rentabile , nu mai dau randament , ba chiar unii au avut nesimtirea sa spuna ca industria romaneasca este o industrie de fiare vechi.



Aceiasi nesmtiti s-au imbogatit insa sfasiind ca niste hiene rapace chiar acea industrie de fiare vechi. Cat s-au aflat in posesia statului acele fabrici si uzine nu erau profitabile sau nu puteau fi valorificate corespunzator dar dupa ce au ajuns la niste preturi de nimic pe mana politicienilor corupti acestia ne-au aratat rapid cum s-au imbogatit peste noapte de pe urma lor.

In acest an se anunta un 1 Mai diferit pentru romani , mai ales pentru cei de la Pungesti. Se anunta de ceva timp o "serbare campeneasca" chiar langa sonda celor de la Chevron. Asa ca : 

Anti-frackers din toata lumea uniti-va !


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii