duminică, 6 aprilie 2014


Presedintele CCR , Augustin Zegrean , a dat publicitatii un comunicat drept raspuns la o scrisoare adresata CCR de catre iubitorii de caini indignati de eutanasierea acestora. In acest comunicat Zegrean afirma ca nu exista in Constitutie ceva despre animale.

Daca ne gandim la cate animale umbla "slobode" prin cele doua camere ale Parlamentului Romaniei si altele care umbla prin numai Dumnezeu stie cate ministere mai mult sau mai putin justificate sa existe ni se pare chiar o discrimnare odioasa. Chiar nu se putea scrie nici un paragraf macar in Constitutia Romaniei si pentru aceste animale?

Mai pe toata lumea pe care o auzi iti spune ca Parlamentul Romaniei e cocina de porci sau daca porcii ar zbura  cladirea Parlamentului Romaniei ar deveni aeroport! E posibil ca din aceasta cauza si sa nu putem controla eficient coruptia : nefiind reglementate nici in constitutie nici in noul cod penal cum sa te comporti cu porcii corupti e greu sa dai niste solutii rapide si corecte in cazurile din ce in ce mai numeroase de coruptie .

Constatand aceste probleme este imperativa introducerea atat in Constitutie cat si noul cod penal niste reglementari legate de animalele vinovate de coruptie si in mod special pentru specia porcina.

PS: a nu se uita si de Animalul Politic ! 

http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/221384/-ISTERIA-aparatorilor-maidanezilor-DEMOLATA-Zegrean-NU-EXISTA-in-Constitutie-ceva-despre-animale-SCRISOAREA-personalitatilor-catre-CCR-MASLUITA

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii