vineri, 11 aprilie 2014


O miscare cu adevarat populara  si nu doar demagogica ar fi cea care ar aplica o Hotarare a Consiliului de Ministri publicata intr-un ziar popular intitulat Informatia .

Acea hotarare prevedea ca  pedeapsa cu moartea va  fi aplicata celor care fura din banul public !  In conditiile actuale o astfel de masura ar fi mai mult decat populara si binevenita atat pentru Romania cat si pentru romani si pentru mediul economic .

Multi dintre asa zisii politicieni ai Romaniei ar trebui sa se eutanasieze daca s-ar da o asemenea lege. Surprinzator cred ca ar fi cati ar mai ramane in viata . Din puzderia de paraziti care isi spun politicieni cred ca cei care ar ramane ar putea fi numarati pe degete.

Ne-am saturat cu totii de atatea sentinte cu "supendare" date coruptilor Romaniei care raman bine mersi cu averile intacte si ne zambesc insultator celorlalti. Dorim suspendarea  definitiva  a activitatilor celor corupti si asta ar fi o masura mai mult decat necesara!

Sustinem o asemenea initiativa si am vrea sa o vedem reala cat mai curand . Adio PDL , adio USL , adio PMP , adio tuturor hotilor si tradatorilor de neam si de tara !


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii