joi, 3 aprilie 2014


Pe pagina de Facebook a Institului de Investigare a Crimelor Comunismului era postat astazi un mic articol dedicat unui ordin emis chiar pe data de 3 aprilie 1950 :

Pe data de 3 aprilie 1950 in Romania fusese emis ordinul cu numaru 100 privind lupta "impotriva dusmanului de clasa" prin care se intelegeau "categoriile de cetateni ce vor intra in obiectivele securitatii cu propuneri de a fi trimisi unitatilor de munca :

1) Toţi cei care lansează sau răspândesc svonuri alarmiste, tendenţioase, duşmănoase; ascultă şi difuzează propaganda deşănţată a posturilor de radio imperialiste;

2) Toţi cei ce aduc injurii P.M.R., conducătorilor săi, Guvernului, Uniunii Sovietice şi conducătorilor săi şi ţărilor de democraţie populară;

3) Toţi acei cetăţeni români care întreţin legături de prietenie cu legaţiile imperialiste, care au frecventat sau frecventează bibliotecile, concertele şi în general manifestările propagandistice ale legaţiilor imperialiste, precum şi toţi cei care sunt în relaţii cu familiile funcţionarilor ambasadelor imperialiste".

Nu traim cumva vremuri similare ? Sunt amendati si arestati toti cei care se opun gazelor de sist , sunt amendati cei care impart fluturase pe strazi indreptate impotriva gazelor de sist , se incearca cenzurarea tuturor publicatiilor scrise  , a televiziunilor si tuturor mijloacelor de informare conventionale.

Traim cumva inca o noua Bolşevizare a Romaniei ? Atat puterea cat si opozitia de astazi din Romania fac parte din FSN-ul postdecembrist si reprezinta acum cel mult aripa dreapta si aripa stanga a FSN.

Libertatea presei , libertatile individuale vi se par a fi cele dintr-o tara cu o democratie sanatoasa ? Deja nu mai trebuie nimanui dovezi ca anumite trusturi de presa sunt aservite unei tabere politice sau alteia , mai greu e acum de identificat vreun trust de presa care sa nu fie inregimentat politic.

Oare chiar vom asista neputinciosi la cum bolsevicii moderni isi creaza acelasi tip de aparat de stat represiv asupra populatiei asa cum au facut inaintasii lor in anii '50 ? Spun inaintasii lor pentru ca multi dintre cei care ne conduc astazi sunt copiii sau nepotii tortionarilor bolsevici din Romania , adusi pe tancurile sovietice odata cu intrarea trupelor sovietice in tara noastra.

Trebuie ca romanii sa se trezeasca acum cat inca nu este prea tarziu de a se stopa aceste tendinte de bolsevizare a Romaniei. Daca nu se intervine curand si ne vom complace in aceasta stare de opresiune la adresa drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului acest aparat de stat opresiv care se construieste zi dupa zi nu va ma slabi deloc chinga ci dimpotriva o va mai strange pana la dezumanizarea completa si lipsirea oamenilor de demnitate , de respectul de sine si de constiinta de om liber.


2 comentarii:

  1. Eu am inteles neo-cominternismul din 2007! UE este reprezentat de noii zionisti care se ocupa cu distrugerea Romaniei si cu indobitocirea populatiei intr-o forma mai "soft" decit 70 de ani inainte!

    Oare cine se mai indoieste de aceste lucruri?

    RăspundețiȘtergere
  2. Corupţia şi neocominternismul

    Rând pe rând oamenii sovietelor şi sateliţilor URSS-ului, din 1989, au ieşit din scenă (Militaru, Iliescu, şamd), iar alţii, mai tineri, nu mai au totuşi acelaşi spaţiu de manevră. KGB-ul, GRU-ul ştiu foarte bine că politicieni sunt trecători. Serviciile amintite şi un fost satelit şi în continuare satelit fidel au mizat şi mizează în continuare pe oamenii de cultură care sunt pioni aproape perfect camunflaţi, pe de o parte şi pe de altă parte sunt parteneri de lungă durată. Aşa se face că ne confruntăm azi, pe faţă, cu un virulent NEOCOMINTERNISM (reprezentat de oameni de cultură, de reviste, partide, fundaţii şi asociaţii). Dar şi acestă coloană a KGB-ului şi a satelitului său principal nu e invizibilă; pentru extrem de puţinii oameni care cunosc istoria şi cultura românilor - neocominternişti au nume şi chipuri precise, chiar dacă unii sunt „acoperiţi” prin burse şi premii din America, de exemplu (vezi şi lucrările lui Larry Watts). Ca urmare KGB-ul a lansat şi îngrijit prin uneltele sale autohtone un mecanism-motor sui generis, care se întreţine singur fără nici un suport; mecanism-motor ce merge până la distrugerea organismului în care a fost implementat. Mecanismul a fost lansat şi în România şi în Moldova şi genialitatea lui e că se dezvoltă rapid, precum cancerul, cu forţe locale, fără costuri pentru iniţiatori şi mai ales nu lasă urme. Corupţia, căci despre ea este vorba, găseşte adepţi aborigeni cu nemiluita - cade unul, răsar zece. Un fost consilier prezidenţial (1992-1996), îmi spunea că atât el cât şi alţii sesizau preşedintelui (de la Cotroceni) că un ministru, că un înalt demnitar a furat/prădat, iar preşedintele, niciodată, nu zicea nimica, niciodată nu trăda vreun sentiment. După o jumătate de an, după un an se întâmpla ca persoana în cauza să fie mutată, de regulă, într-o poziţie mai înaltă! Fără aparentă legătură cu sesizarea făcută anterior.
    Odată corupţia amorsată la cele mai înalte nivele din executiv, din parlament şi din justiţie, din servicii ea s-a generalizat până la nivelul la care o putem intui şi vedea, câte puţin astăzi din acţiunile DNA din ultimul an. Prădarea Transilvaniei de păduri, castele, moşii răscumpărate demult, dar şi de imobile construite din fondurile adunate de la iobagii românii pentru şcoli şi doar administrate de ordinele catolice este parte a mecanismului; prădare supravegheată de serviciile străine şi curios neobservate de justiţie, de parlamentele, de executivele şi de serviciile de informaţii de la Bucureşti. Să fie numai prostie!? Posibil, totuşi greu de crezut.

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii