joi, 3 aprilie 2014


Iata ca in Romania mai sunt si politicieni care au coloana vertebrala nu doar moluste ca prim sinistrul Victor Viorel Ponta. Deputatul Bogdan Diaconu  a afirmat ca are deja pregatit un proiect de lege pentru desfiintarea UDMR :

" ...am pregătit deja proiectul de lege pentru desfiinţarea UDMR pe care îl voi depune în ziua în care va fi depus proiectul autonomiei teritoriale. Din chiar ziua în care UDMR vrea să folosească instrumente oficiale ale statului român ca să-l distrugă din interior, această organizaţie ar trebui declarată în afara legii.
Acest lucru îl voi propune eu prin proiectul meu legislativ, iar parlamentarii au de ales între a vota proiectul UDMR şi a deveni cel mai detestat Legislativ din istoria României, sau a vota proiectul meu de scoatere în afara legii a UDMR şi a deveni cel mai iubit Legislativ din istoria noastră.
Toate partidele româneşti s-au săturat de fiţele şi de pretenţiile UDMR, aşa încât sper să realizez o majoritate transpartinică hotărâtă să pună capăt politicii mizere pe care o desfăşoară UDMR la indicaţiile Budapestei. Câtă vreme Budapesta se comportă ca un stat inamic al României, iar UDMR este la cheremul lui Viktor Orban, UDMR este o organizaţie inamică a statului român. Tocmai de aceea trebuie desfiinţată! "

Bravo acestui domn , sustin initiativa si pe langa mine cred ca milioane de alti romani sunt de acord cu desfiintarea acestei formatiuni care inca de la infiintare nu este altceva decat o organizatie inamica a statului Roman !

Petitie pentru desfiintarea UDMR :



5 comentarii:

  1. Cinste lui!
    Cind se va face "masa critica" de romani nationalisti in parlament?

    RăspundețiȘtergere
  2. udmr nu este partid, ci ong. udmr nu este inregistrat la tribunal in registrul partidelor politice!

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bucur. in sfarsit aud ceva bun...
    pasivitatea romanilor ma omoara...
    chiar daca nu reusiti in ce v-ati propus...
    Felicitari pentru initiativa

    RăspundețiȘtergere
  4. Absolut de accord....felicitari si success!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii