marți, 27 mai 2014


Indiferent de culoarea politica a porcilor si magarilor care se infrupta in Romania din banul public se pare nimeni nu trebuie sa plateasca pentru coruptie , pentru furt si pentru tradare.

De o vreme incoace asistam la o mascarada penibila prin faptul ca magari prinsi cu ocaua mica sunt adusi in fata legii dar colegii lor de breasla refuza sa le ridice imunitatea. Palatul Parlamentului din Romania nu mai este acum decat un imens staul , un imens cotet plin de necuvantatoare abjecte si mizerabile.

Care justitie ? Care stat de drept ? Care bicicleta ? Cine sa ne faca legi si dreptate ? Niste animale nesimtite care dorm pe banul public in fotoliile parlamentului sau in ministerele guvernului si nu concep sa fie gazduiti decat cu cea mai mare cheltuiala posibila pe spinarea bietului contribuabil si asa apasata de la o zi la alta de in ce in ce mai multe biruri , taxe si impozite ?

Oare pentru porcii astia din Parlament si din guvern nu va veni niciodata Ignatul sau Craciunul ? Vor grohai pe vecie improscandu-ne zilnic cu laturi si cu vorbe mincinoase pe la televiziunile lor de propaganda ?

Politica din intreaga Romanie pute rau a scarnavie ! A nespalati si a analfabeti pusi pe capatuiala si pe jaful la nivel national a acestei tari. Cum sa functioneze o tara cand fel si fel de mafioti si de borfasi nu raspund in fata legii ? Adica puiul capitalist nu trebuie sa raspunda in fata legii , el si toate celelalte animale politice care au fost prinse cu ocaua mica ?

In mintea noastra oricum zacea banuiala ca toti politicienii fac doar un circ mediatic si pe la dosuri fac afaceri sau chiar sunt parteneri dar acum parca ati dat-o prea pe fata. Nici lui Chitoiu , nici lui Cosma nu i-ati ridicat imunitatea iar acum nici puiului capitalist !

Oare nu s-ar merita o dizolvare a Parlamentului ? Pe cine dracu' mai reprezentati voi acolo daca nu reprezentati interesele electoratului ?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii