joi, 29 mai 2014


Se vede din ce in ce mai mult caracterul de tradator al lui Victor Ponta. Astfel de manifestari de fapt nu pot ramane ascunse niciodata la nersfarsit , mai devreme sau mai tarziu caracterul adevarat al omului iese la iveala.

Cand lupii urla de sub blanuri de oaie din diferite motive cateodata mai uita sa imite behaitul de oaie si o dau pe urlet de lup parsiv. Daca Victor Ponta , in timp ce era purtator de cuvant in campania lui Geoana , a fost in stare in loc sa voteze cu cel din tabara sa si a votat cu Crin Antonescu inseamna ca omul este oricand pregatit cu un cutit ascuns la spate.

Oare de cata incredere se poate bucura un astfel de om care sta cu picioarele in mai multe barci si singurul sau regret este ca nu face parte din specia arahnidelor ca sa poata avea cat mai multe picioare posibil. In primul este o anomalie ideologica sa votezi un partid de dreapta inca din primul tur cand tu insuti faci parte dintr-un partid de stanga.

Daca Ponta nu este credincios macar partidului si ideologiei partidului din care face parte va inchipuiti ca acest om este credincios Romaniei ca tara si poporului roman ? Acest Iuda ne-ar vinde cum ne-a si vandut deja in cazul gazelor de sist si al altor probleme legate de resursele acestei tari.

Singura intrebare pe care ne-o mai punem este doar aceasta : Ponta al cui esti tu, infiltratule ?

Sursa:

http://www.dcnews.ro/mircea-badea-il-desfiin-eaza-pe-victor-ponta_444587.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii