sâmbătă, 24 mai 2014


Cea mai inspirata campanie electorala este de departe cea a lui MRU si a formatiunii sale Forta Civica. Ia uitati-va unde anume si-au lipit afisele cei de la Forta Civica : pe stalpi la o inaltime potrivita pentru unii cetateni turmentati certati nu atat cu legea cat cu bunele maniere si cu .... stalpii.


Dar poate ca MRU a constientizat ca acum romanii au o nevoie uriasa de refulare , ca dovada si incidentul recent cu tanarul care l-a scuipat pe Basescu. Daca asta au gandit cei de la Forta Civica si MRU sunt geniali , e un fel de psihologie inversa , ceva de genul : " descarcati-va de probleme ,refulati-va !".


In mod normal te-ai astepta ca afisele sa fie lipite undeva unde sa fie vizibile si nicidecum la acea inaltime pe stalpi, locul numai potrivit pentru ... Oricum e de departe cea mai inspirata campanie electorala daca pentru acest scop a fost gandita.
In unele cazuri afisele au fost lipite chiar jos la baza stalpilor. Poate nu au vrut sa neglijeze nici patrupedele de companie, altfel nu pot sa ma gandesc de ce le-au putut lipi atat de jos. Ma indoiesc ca oamenii cand merg pe strada au raza vizuala atintita atat de jos pentru a putea vedea acele afise.
Felicitari oricum pentru idee. Unii cetateni turmentati mai carcotasi din fire ar stramba din nas si ar intreba de ce lipseste si hartia igienica dar e posibil sa fie doar subiectivi.

Despre MRU vad ca in ultimul timp se scrie numai de "bine" : De ce m-am dezis de MRU.


Cititi si :
http://glasul-moldovei.blogspot.com/2014/03/nu-mai-votati-tradatori-nu-mai-votati.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii