vineri, 30 mai 2014


Cand detii anumite functii si iei anumite decizii trebuie sa ai si o anumita responsabilitate.De la o institutie numita Agentia pentru Protectia Mediului te astepti sa apere mediul si sanatatea cetatenilor acestei tari.

Este al doilea an la rand in care Agentia pentru Protectia Mediului Vaslui va organiza o expozitie cu produse agricole de cea mai inalta calitate , atestate drept alimente traditionale.

Evenimentul va avea loc pe 5-8 iunie in piata Traian din Vaslui unde cumparatorii vor avea ocazia sa cumpere produse expuse de producatori si firme din intreaga tara.

Aceeasi agentie care organizeaza acest eveniment a dat aviz de mediu instalarii sondei de la Pungesti ! Oare n-ar trebui ca acesti indivizi sa dovedeasca faptul ca nu este nici un pericol sa consume legume sau alte produse agricole recoltate de la Pungesti ?

Ar fi o actiune justa aceasta de a-i pune pe cei de la APM Vaslui, responsabili de apropbarea avizului de mediu pentru sonda de la Pungesti, sa manance legume recoltate pe pamantul celor din imediata vecinatate a sondei de la Pungesti?

De fapt n-ar strica o masa campeneasca , un praznic traditional moldovenesc , la care sa fie invitati toti politicienii care fac lobby gazelor de sist iar bucatele sa fie numai productie proprie locala din Pungesti.

Cei care nu vor fi in stare sa "pape tot din farfurie" trebuie obligati sa demisioneze si exclusi pe veci din viata politica. La viitoarele alegeri care se vor tine in Romania asta ar trebui intrebat Ponta : vii sa "papi" legume "de PUNGESTI" sau te-ai lins pe bot de voturi ?

Sursa :

http://www.vrn.ro/cele-mai-cautate-sunt-legumele-din-pungesti#.U4hLCxi3t1Y.facebook

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii