joi, 22 mai 2014


Batranelul asta , Joe Biden , a venit sa ii invete pe romani ca fenomenul coruptiei este o amenintare la adresa securitatii nationale. Ca bine zici coane Biden , coruptia locala de la Pungesti sustinuta de statul mafiot roman si de guvernul mafiot roman tocmai asta reprezinta : o amenintare la adresa securitatii nationale !

Pai daca guvernul ne otraveste cu forta aducand Chevronul fara voia noastra langa gospodariile noastre asta nu se numeste amenintare la adresa securitatii nationale ? Asa ca ia-ti matale gaozarii astia de la Chevron care au concesionat suprafetele de teren ilegal beneficiind si sustinand coruptia din Romania si du-i in salbaticia vestului salbatic american ca acolo poate nu incurca pe nimeni!

Inainte de a da sfaturi anti-coruptie vezi matale ca niste americani de pe la Chevron , Exxon si de la alte companii americane incurajeaza masiv coruptia din Romania. Pe ai nostri ii stim ca sunt corupti si nu era nevoie sa ne spuna nimeni asta dar ai vostri nu pun in pericol securitatea nationala ?

Noua mesajul asta ni s-a parut ca miroase tare a ipocrizie ! Cum sa vorbesti de coruptie cand prin coruptie ati concesionat aproape 70% din suprafata Romaniei pe care vreti s-o otraviti prin exploatarea gazelor de sist ?

Daca intr-adevar sunteti de acord ca fenomenul coruptiei este o amenintare grava la adresa securitatii nationale luati-va coruptii vostri acasa , luati-va "Chevroanele" si "Exxoanele" corupte acasa ! Daca sunteti binevoitori ii puteti lua si pe ai nostri corupti , ca tot aveti spatii vaste acolo in America voastra si puteti face o rezervatie unde sa poate fi vizitati , contracost bineinteles , ca doar sunteti spirite intreprinzatoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii