duminică, 25 mai 2014


Conform celor de Buna Ziua Iasi mortii s-au mobilizat sau mai bine spus au fost mobilizati pentru a merge la vot. Pe pagina celor de la Buna Ziua Iasi a aparut un articol cu titlul "Scandal electoral de proportii la Iasi! Mortii si capsunarii voteaza in lipsa".

In unele zone , cu precadere in zonele rurale limitrofe orasului Iasi , pe listele electorale apar mai multi alegatori decat populatia stabila. Din cate stim noi Dragnea a fost zilele astea in deplasare cu Ponta asa ca nu credem ca mai este cineva capabil sa mobilizeze grupurile de morti catre sectiile de votare. Doar daca s-a ocupat la ultima sa vizita recenta in Iasi de "resurectia" mortilor si organizarea lor pentru votare.

Cea mai mare anomalie este legata de numarul alegatorilor cu drept de vot din judetul Iasi care se apropie foarte mult de numarul total al locuitorilor din acest Judet. La recensamant s-au constatat ca au fost inregistrate 723.000 de persoane ca locuitori ai judetului Iasi iar pe listele de alegatori se regasesc  708.646 de persoane cu drept de vot. Din acelasi recensamant reiese ca peste 100.000 de locuitori sunt minori cu varsta sub 18 ani. Nu-ti trebuie prea multa matematica sa vezi ca exista o anomalie grava si listele electorale sunt cel putin ciudate.

In Oltenia mortii or fi recunoascatori pentru li s-a termoizolat gardul cimitirului ca le era si lor frig saracii , asa ca acolo e de inteles ca cei plecati de mult dintre cei vii sa rasplateasca intr-o forma sau alta pe binefacatorii lor cu toate ca unii carcotasi ar numi pana si asta mita electorala.


In Romania s-ar putea face niste filme de exceptie cu zombie electorali si nici macar nu ar trebui bugete mari. La noi zombie sunt veritabili , capabili de coordonare controlata , capabili sa semneze si sa voteze. Peisaje apocaliptice avem prin toate fabricile si intreprinderile distruse asa ca nici pentru decoruri nu trebuie prea multa cheltuiala.

Toate ca toate , cu mortii astia , radem , glumim , dar nu parasim incinta !

Sursa :

http://www.bzi.ro/scandal-electoral-de-proportii-la-iasi-mortii-si-capsunarii-voteaza-in-lipsa-435978



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii