luni, 26 mai 2014


Partidele si clasa politica din Romania au ajuns sa fie atat de compromise si lipsite de credibilitate incat multi romani au preferat sa-si anuleze votul in semn de protest. Dupa scuipaciosul Zglobiu au aparut alti romani care vor sa se pise pe el de vot . Deci carevaszica in Romania clasa politica romaneasca a ajuns un fel de latrina care sa primeasca dejectiile de care romanii vor sa se "elibereze".

Adevarul este ca de foarte mult timp romanii simt ca acesta clasa politica nu-i mai reprezinta. Tot s-au rotit dintr-un partid in altul prin traseism politic sau intr-o forma sau alta au fost cu totii la putere , aceleasi familii intregi , cu catel cu purcel , ca niste haite de hiene care-si apara teritoriul. Politica romaneasca trebuie primenita cu sange proaspat , cu oameni nepatati si curati, si mai ales cu oameni patrioti.
De la Vlad Tepes la Chuck Norris , romanii tot spera ca va aparea un erou care sa salveze Romania de noua ciuma rosie dupa ce abia au scapat de fosta ciuma portocalie.
Romanii care si-au anulat voturile au lasat totusi pe buletinele de vot si motivele pentru care au facut asta , incepand de la motive ce tin de ecologie pana la cele care tin de coruptie si de lipsa de patriotism.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii