luni, 12 mai 2014


Declaratiile la nivel provocativ ale lui Rogozin continua. In afara declaratiilor cel putin neobisnuite la acest nivel , legate de vodca si de "beneficiile" ei , intre vicepremierul rus si presedintele Romaniei , Traian Basescu , mai nou Rogozin l-a luat in vizor si pe prim ministrul Romaniei , Victor Ponta.

In privinta lui Ponta vicepremierul rus atrage atentia Ministerului de Externe al Rusiei in legatura cu o declaratiei a oficialului roman cu privire  la interzicerea accesului in spatiul aerian al Romaniei al persoanelor aflate pe lista celor interzisi de catre Consiliul Uniunii Europene.

Pe contul sau de Twitter , Dmitri Rogozin a postat ostentativ mai multe dintre armele de care dispune Rusia cu scopul clar de intimidare si de provocare. Unul dintre utilizatorii de pe reteaua de socializare au postat imagini cu o coloana prizonieri germani , italieni si romani din 1943.

Este mai mult decat clar ca rolul lui Rogozin este acela de a provoca. Nu stiu cat de tare trebuie luat in serios dar trebuie sa ne gandim totusi ca este un oficial al Federatiei Ruse.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii