vineri, 23 mai 2014


In aceasta dimineata vamesii din Republica Moldova au avut de a face cu niste ratuste periculoase care au trecut ilegal frontiera dintre Ucraina si Moldova. Un moldovean a fost retinut in apropierea frontierei cu 1500 de ratuste introduse ilegal in tara.


Trecand peste penibilul situatiei gasim interesanta declaratia data de cei de la border.gov.md , site-ul oficial al Politiei de Frontiera din Republica Moldova :
"Materialele acumulate și puii de raţă au fost transmise conform competenţei Serviciului Vamal, în vederea continuării cercetărilor asupra cazului şi adoptării deciziei conform legislației în vigoare"

Adica cum au fost transmise ratustele ? Periculoasele ratustele astea ! Au fost cumva si interogate daca tot vin din Ucraina ? Poate or fi ratuste separatiste care vor sa-si faca de cap si in Republica Moldova !

Acum lasand gluma la o parte , speram ca cineva a avut grija de ratuste ,sa le ingrijeasca corespunzator si nu le-a lasat undeva "transmise" prin vreun birou sau depozit al politiei de frontiera.

Surse :

http://border.gov.md/index.php/ro/1217-23-mai2014

http://stirilocale.md/stiri/local/stefan-voda/foto-contrabanda-cu-ratuste-la-frontiera-moldo-ucraineana.html0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii