joi, 29 mai 2014


Contextul geopolitic din zona Marii Negre face ca multi dintre romani sa se gandeasca la un eventual razboi care sa ajunga prea aproape de granitele noastre. In acelasi timp totusi ii revolta gandul sa se inroleze si sa plece la razboi pentru actuala clasa politica compromisa din Romania.

Sunt multi cei care mai degraba ar lua arma in mana si cauta prima data sa curete Romania de jigodii. Ce sunt alea jigodii ? Daca vom consulta dex-ul vom vedea ca acolo jigodie inseamna "boală infecțioasă, de natură virotică, a câinilor tineri, care se manifestă prin tulburări generale, atrofia mușchilor etc. (și se termină cu moartea animalului) ". Exact ca si aceasta boala "caineasca" care se termina cu moartea animalului asa detine si Romania o serie de oameni care o duc la acelasi rezultat , niste oameni care sunt adevarata boala a Romaniei.

Anume acei oameni sunt jigodiile care trebuie indepartate iar Romania trebuie igienizata prin indepartarea jigodiilor. Multi se intreaba, si pe buna dreptate , cum pot sa plece impacati la razboi cand exista un alt razboi in tara ? Si razboiul din tara se duce mai mult cu actiuni subversive , unde armele nu mai sunt gloante , obuze sau rachete ci propaganda in mass-media, latraturi demagogice si manipulare ascunsa in tot felul de alte actiuni simulate in asa fel incat sa para "democratice".

Ca Romania sa poata iesi din aceasta criza nu atat economica cat politica si morala , o criza spirituala cand jigodiile au ajuns sa fie modele , sa fie ridicate pe piedestaluri, ii trebuie mai multi romani si mai putine jigodii. Deci daca va trebui sa fie razboi mai intai curatam Romania de jigodii si apoi mergem la razboi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii