joi, 29 mai 2014


Revolutia romana din 1989 a fost o revolutie furata de cei care vor acum sa conduca din nou aidoma unui partid stat , autoritar , fara opozitie si fara reguli democratice. Romanii au fost manipulati de imediat de dupa momentul decembrie '89 si pana in zilele noastre.

Romania a pornit pe un drum gresit "indrumata" de catre un tradator de tara care ar fi trebuit sa plateasca pentru crime impotriva umanitatii dar care insa are o inexplicabila imunitate si isi cauta linistiti de crescut carlani politici si de planificat noi "perestroice".


Esalonul doi al comunistilor , umbrele , au pus la cale distrugerea Romaniei in acei ani de la inceput. Romania nu a avut nici o clipa libertatea in mainile ei proprii. Tot ce s-a desprins din FSN inseamna de fapt tot ce au vrut romanii sa uite si nu mai vada in viata politica a acestei tari.

Aceasta magarie numita FSN a fost planificata cu mult inaintea inlaturarii lui Ceausescu si a beneficiat din plin de sprijinul structurilor si institutiilor de toate tipurile , cu alte cuvinte FSN a fost sprijinita chiar de aparatul de stat si deci primele aleferi din Romania numai democratice nu au fost.

Corect ar fi fost ca dupa inlaturarea lui Ceausescu sa se decida printr-un referendum la nevoie daca se revine sau nu la forma de guvernamant anterioara venirii regimului comunist la conducerea Romaniei. Indiferent ce ar fi ales cetatenii Romaniei la acel referendum ar fi fost democratic.

Romanii nu voiau atat de mult sa scape doar de Ceausescu ca persoana cat de sistemul pe care ei il asociau cu Ceausescu. Romanii voiau sa scape de comunism , de ciuma rosie , mai ales de cea bolsevica , asta care s-a dovedit ca distrus incet dar sigur , Romania.

Strainii nu ne inteleg , de fapt ei nici nu fac eforturi prea mari sa ne inteleaga. Totusi pana si ei se intreaba daca revolutia noastra nu a fost o farsa , daca nu a fost o conspiratie a unor comunisti impotriva altor comunisti. Cu alte cuvinte daca nu a fost o lupta pentru ciolan , destul ca asemanatoare cu luptele pentru ciolan de astazi.

Voi ce parere aveti ?


Surse :




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii