miercuri, 14 mai 2014

sursa imagine : www.hboutique.ro

Stiati ca un ficat sanatos este capabil sa regenereze celulele deteriorate ? Multi medici considera ficatul drept fabrica biochimica a organismului ce metabolizeaza substantele din fluxul sanguin.Ficatul proceseaza aproape orice ingereaza sau absoarbe un om.

Din aceasta cauza ficatul este supus uneori din cauza alimentatiei moderne nesanatoase unei curse contra cronometru de detoxifiere a organismului prin curatarea sa de metale grele , substante chimice, diversi produsi toxici sau toxine din sange. Va puteti ajuta ficatul in aceasta lupta cu un produs hepatoprotector preparat 100% din plante : Himalaya Herbal Healthcare are un aliat perfect pentru ficatul tau: Liv.52.

Avantajul major al acestui produs este ca el este preparat exclusiv din plante , deci este un produs natural , printre plantele folosite pentru prepararea sa se afla Capparis spinosa, un arbust raspandit in Bazinul Mediteranean,Israel, Afganistan si Pakistan, a carui scoarta este utilizata in medicina indiana ca tonic amar, diuretic si in afectiuni hepatice.
Sursa imagine : wikipedia.org

Foarte interesant la Capparis spinosa este ca aceasta planta creste si pe zidul vestic al Ierusalimului sau Zidul Plangerii cum mai este el cunoscut.
sursa imagine : wikipedia.org

Alte plante care intra in componenta acestui produs sunt Cichorium intybus – Cicoarea - care face parte din flora spontana a Europei si Asiei, fiind folosita in toate sistemele de medicina traditionala pentru afectiuni hepato-biliare. Mandur bhasma este folosit in medicina ayurvedica in tratamentul hepatitei, iar Achilleea milefolium (Codita-soricelului) este recomandata de medicina traditionala in tratarea hepatitelor acute virale.

Cura de Liv.52 se recomanda atunci cand sunt semne ale suferintei hepatice 
(modificari ale parametrilor din sange, oboseala, apetit capricios, icter etc.), dar si preventiv, atunci cand se folosesc medicamente potential hepatotoxice (antibiotice, antiparazitare, atitermice, antiinflamatoare).

Ficatul produce o varietate de proteine importante pentru organismul uman , inclusiv enzime , hormoni , colesterol , proteine sanguine , factori de coagulare si factori care sustin imunitatea.

In concluzie aveti grija de ficatul vostru si el va avea grija de voi. Puteti comanda Liv.52 de pe www.hboutique.ro



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii