sâmbătă, 24 mai 2014


Mai multi romani au remarcat de ceva vreme o activitate neobisnuita a unei adevarate armate de bloggeri si postaci filo-maghiari atat pe bloguri cat si pe majoritatea retelelor de socializare sau pe paginile marilor publicatii sau portaluri de stiri.

Majoritatea erau ancorati intr-o campanie continuua si sustinuta de denigrare a Romaniei , a poporului roman si a istoriei Romaniei. Cu argumente de cele mai multe ori puerile si ridicole ei se lanseaza cu vehementa impotriva statului national unitar roman , instigand la autonomie teritoriala , la federalizare , sau la autonomie financiara.

Pe cat de agresiva si de omniprezenta era aparitia lor peste tot in mediul virtual cu ceva vreme in urma , pe atat de repede s-a estompat acest fenomen odata cu descoperirea eurodeputatului Bela Kovacs ca spion in favoarea Rusiei si armata de bloggeri si postaci filo-maghiari a disparut ca magarul in ceata.
Tatjana Zdanoka

Acealsi fenomen tras la indigo s-a intamplat si in tarile baltice. Dupa descoperirea eurodeputatei letone Tatjana Zdanoka , suspectata de asemenea de spionaj in favoarea Rusiei si in tarile baltice a incetat subit fenomenul de manipulare si dezinformare sustinut de cohorte de bloggeri , postaci si jurnalisti. Suedia de asemenea a remarcat o activitate intensificata de spionaj , de manipulare si de dezinformare.

Iata ce sfaturi le dadea in calitate de eurodeputat Tatjana Zdanoka celor din Republica Moldova : www.ziarulnational.md/ce-sfaturi-d-dea-europarlamentarul-suspectat-de-spionaj-in-favoarea-rusiei-atunci-cand-venea-in-r-moldova/

Sa fie simple coincidente sau se cauta brese spre vest ? Este clar ca "ceva" se intampla si se pare ca anii indelungi de comunism au lasat in unele tari umbrele sumbre ale unor vremuri pe care le credeam de mult apuse. Se pare ca neoficial s-a reluat razboiul rece dintre Est si Vest , sau poate ca el n-a incetat de fapt niciodata , cel putin la nivel ideologic.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii