joi, 29 mai 2014


Ucraina a fost si va ramane o regiune cu mari probleme mai ales in partea sa estica , o regiune care candva a fost colonizata artificial cu populatii de diferite etnii. Dar atrocitatile de acum s-au mai intamplat si in trecut. Paradoxul este ca tot Odesa a fost orasul martor al acelor atrocitati numai ca atunci printre morti se numarau si romani.

Bolsevismul a fost si va ramane o ideologie criminala care dintotdeauna a provocat numai moarte si distrugere pe acest pamant. Bolsevicii nu ezita sa foloseasca orice mijloace , inclusiv terorismul , pentru a-si atinge scopurile. Indiferent de nationalitatea lor bolsevicii au fost si vor ramane cei mai odiosi criminali ai umanitatii.

Din pacate un numar urias de romani au fost ucisi cu brutalitate atat inainte de cel de-al doilea razboi mondial , in timpul sau cat si mai ales in perioada de glorie a bolsevismului in Romania 1944-1952.Au fost omorati de multe ori oamnei nevinovati doar de frica potentialului pe care acesta il aveau.De multe ori auzim ca Romania este cu cateva zeci de ani in urma fata de occident.Pai si de ce nu am fi daca timp de cateva zeci de ani bolsevicii au condus Romania si ne-au ucis sistematic elita ?

Elitele romanesti au fost ucise miseleste ziua in amiaza mare iar in locul lor avem astazi "elite" care stau cu buzele lipite de fundul politicienilor sau marilor afaceristi securisti care s-au imbogatit furand statul roman.

Daca e sa adunam cati romani au fost ucisi de bolsevici ne dam repede seama ca romanii au avut parte de un adevarat genocid ,de un adevarat holocaust. Pentru moartea romanilor cine a platit ? Pe ai nostri cine ii plange ? Cu ai nostri cum ramane ?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii