duminică, 18 mai 2014


Economia trebuie sa fie in slujba oamenilor nicidecum oamenii in slujba economiei. Daca in tarile civilizate aceasta regula este cat de cat valabila la noi oamenii nu doar ca "trebuie" sa fie in slujba economiei dar trebuie si sa aiba statutul de sclavi.

La fel este si in cazul conducatorilor unei tari : ei trebuie sa fie in slujba poporului care i-a ales "democratic" si nu poporul in slujba lor si a clientelei lor politice si mafiote. Romanii s-au trezit vreme de 25 de ani de dupa asa zisa revolutie din '89 cu o clasa politica straina de aspiratiile poporului roman.


Fa Ponta bine si vino la Pungesti !  Ce fel de presedinte vrei sa fii tu daca nu ai curajul sa dai ochii cu poporul ? Sau nu vrei sa fii presedintele tuturor ? Nu vrei sa fii presedinte si pentru cei afectati de gazele de sist ? Pentru cei carora le-ai distrus viata definitiv prin poluare si carora le-ai distrus casele si gospodariile aducand monstruozitatile Chevron-ului langa satul lor ?

Conducatorii ce sunt rupti de poporul care i-a ales  induc un efect sigur de neincredere , saracie , coruptie si dezgust pentru clasa politica. Din pacate Ponta-Naumovici intruchipeaza deja toate calitatile negative ale unui politician corupt , demagog , parsiv , las si fara coloana vertebrala.

Fa bine Ponta si vino la Pungesti ! Gusta si tu putin din apa din Pungesti pe care generatii intregi de razesi moldoveni au luptat s-o mentina curata pana ai ajuns tu prim-sinistru ! Gusta si tu din roadele pamantului din Pungesti sa vezi cata sanatate si bunastare aduce Chevronul pe plaiurile mioritice !

Surse:
http://stareanatiunii.com/victor-ponta-huiduit-la-vaslui-video.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii