sâmbătă, 17 mai 2014


Curentul "moldovenist" este un copil din flori al ideologiei comunisto-bolsevice . Pana acum Victor Viorel Ponta nu si-a exprimat niciodata clar sustinerea pentru reunirea Basarabiei cu Romania.

Totusi se pare ca pana la urma chiar daca nu si-a manifestat niciodata clar si articulat parerea despre subiectul Unirii dintre Romania si Republica Moldova a facut-o de curand simbolic : afisandu-se la Suceava cu steagul Moldovei , doar ca este steagul bolsevic , cel cu steaua dintre coarnele bourului in cinci colturi.

Astfel transmite un mesaj care sa le ajute "statalist-moldovenistilor" , afisandu-se cu steagul bolsevic pe care il flutura si "maldavanii" Igor Dodon si Iurie Rosca. Curat murdar , coane Ponta-Naumovici ! La Ponta de fapt este o traditie steaua cu cinci colturi in frunte ; traiasca Internationala Socialista sau cum ar zice Catavencii : Spre Est !

De fapt de la ce te poti astepta de la o progenitura cu origini cominterniste si NKVD-iste ? Elita intelectualilor basarabeni care n-au reusit sa scape de urgia bolsevica se intoarce in mormant cand vede romani cu pasaport romanesc care se hlizesc cu steagul bolsevicilor in mana !

Cu aceasta ultima "reprezentatie" Victor Viorel Ponta se va umple de voturi , cel putin din Basarabia !

Mâţele care i-au fatat pe Ponta si pe cei din gasca lui nici macar nu sunt romanesti , sunt NKVD-isti , cominternisti si KGB-isti veniti cu cracii pe tevile tancurilor sovietice. Nici nu trebuie sa mai mire pe nimeni ca BEJ Salaj a interzis sloganul "Mandri ca asuntem romani !" al celor de la PSD. Este perfect justificat !




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii