luni, 26 mai 2014


Mihai Razvanu Ungureanu face el ce face si socheaza din nou. Dupa socurile pe care premierul unguent , alifie, si vita Kobe ni le-a administrat mancand banii de pensii si salarii acum cred iar a inceput sa consume carne de vita Kobe.

Numai ca acum fiind stramtorat din cauza faptului ca nu mai este conectat la bugetul de stat e posibil sa-l fi inselat putin macelarul si sa-i fi vandut carne de vita alterata. MRU vrea ca nici mai mult nici mai putin ca: " De data asta, revoluţia sa înceapa din Moldova" . 

Linisteste-te mai baiatule , o fi fost carnea de vina , o fi fost alterata dar lasa ca o scoatem noi la capat , gasim noi o solutie sa te dezintoxicam. Poate te mai ducem iarasi putin pe la Zidul Plangerii , iti pui chipa pe cap si te dai cu capul de zid pana iese lucrul rau din tine.

Cum adica mai baiatule sa inceapa revolutia din Moldova ? Si de ce te plangi matale ca te face lumea evreu , bozgor si mason ? Oare ai inceput sa halucinezi de la vita Kobe ? Oare n-ar fi timpul sa-ti schimbi regimul alimentar ? Se pare ca acest regim pe baza unguent , alifie si stropit din belsug cu mult alcool si tigari dauneaza grav sanatatii.

La inceput am crezut ca suferi doar de o intoxicatie alimentara usoara dar cand ai inceput sa vorbesti despre cat de nociv a fost comunismul in Moldova tocmai tu care ai fost sef UTC-ist si care la asa zisa revolutie din '89 stateai cu sprancenele ridicate si-ti bifai colegii studenti care manifestau impotriva comunismului ca mai apoi sa stii pe cine sa torni, apoi ne-am dat seama de fapt lucrurile sunt mult mai grave si ti s-a urcat la cap , prin urmare suferi si de halucinatii.

Iti dam un sfat gratuit , care nu te costa nimic, lasa-te de experimente politice , de experimente sociale si nu mai incerca sa ne duci cu zaharelul. Se spune de multe ori ca esti ceea ce mananci. Apoi daca stam sa ne gandim la ce-ai mancat dumneata ca fost UTC-ist si la ce mananci si acum  sincer ne e rusine sa spunem ce esti !


http://adevarul.ro/news/politica/de-data-asta-revolutia-incepe-moldova-1_5381d9540d133766a8f8fc22/index.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii