marți, 27 mai 2014


Ca sa-l gasesti pe Iliescu in Bucuresti nu-ti trebuie GPS ci trebuie doar sa te iei dupa vulturii care zboara in cercuri deasupra unui punct fix. Este extrem de mare probabilitatea ca acolo sa se afle cadavrul viu cunoscut si sub numele de Ilici Iliescu.

De ceva timp romanii nu reusesc sa mai scape de ciuma. Cand au crezut ca au scapat de ciuma portocalie s-au trezit de fapt cu ciuma rosie pe cap. La infiintarea USL-ului plutea in aer inca de pe atunci un miros ranced dar toata lumea a crezut ca e acceptabil raul mai mic numai sa scapam de raul cel mare.

USL traieste asa cum traieste si Iliescu, mirosind a hoit si atragand vulturii in cerc la mare inaltime. USL traieste in mintea celor de la ciuma rosie , de la partidul stat , partidul hotilor si mafiotilor neocomunisti.

Sa ne aducem aminte ca Iliescu este cel mai antiroman presedinte pe care l-am avut vreodata. El a zadarnicit si impiedicat Re-Unirea cu Basarabia , fiind agentul Moscovei si tradatorul Romaniei.Iata ce spunea in 1991 Iliescu ,,România nu-i pregătită să preia Basarabia! Votaţi independenţa!…”

Astfel cand l-am vazut pe Iliescu la TV aflat in discutii cu Dragnea despre viitorul USL-ului si cooptarea PNL-ului primul gand care ne-a venit in minte este ca trebuie sa fugim repede sa cumparam multa lamaie.

Romania a incetat sa mai fie Romania de cand acest starv a luat cu de la sine putere fraiele acestei tari si ca si cum ar fi tinut in viata de Satana insasi aceasta lichea bolsevica ce a facut atat rau acestei tari se incapataneaza sa traiasca si sa invenineze in continuare politica romaneasca cu veninul sau.

Tonta nu este altceva decat marioneta acestui tradator bolsevic si pana Romania nu se leapada de Satana , de satanistii reprezentati de ciuma rosie , nu se va putea desprinde si sa mearga pe drumul ei , pe drumul pe care in mod normal ar fi trebuit s-o apuce inca din anii '90, atunci cand oameni curati la minte si la suflet au incercat s-o indrume pe calea cea buna incepand cu fenomenul Piata Universitatii.

Si nu mai mori , lichea batrana , s-o apucam si noi pe calea ce buna !

Surse:

http://iliebratu.blogspot.ro/2013/02/de-ce-fost-zadarnicita-unirea.html?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii