sâmbătă, 24 mai 2014


In momentul in care presedintele Traian Basescu cobora de pe vasul scoala Mircea a fost scuipat de catre un tanar aflat in multime. Barbatul a fost imediat imboliziat de catre serviciul de paza si protectie ale presedintelui.

In portul Constanta a fost organizat un concurs intre vase cu panze , intre mai multe clase de veliere si presedintele a vizitat unul dintre cele doua vase romanesti aflate in port , vasul scoala Mircea.


Dupa ce tanarul care l-a scuipat pe Basescu a fost imobilizat de catre ofiterii SPP , presedintele a continuat sa vorbeasca cu oamenii timp de cateva minute dupa care s-a urcat in masina si a plecat din port.

Asta sa fi fost exprimarea opiniei politice a acestui tanar ? O fi considerat ca asa trebuie el sa voteze si sa sanctioneze clasa politica ? Numai ca a gresit ziua de vot. Abia maine sunt alegerile ! El a pus "stampila" prea devreme.

Poate se propune un nou sistem de vot la romani: votul prin scuipatura. Astfel politicianul care va fi cel mai putin scuipat va fi cel care va castiga , altfel spus va fi ales cel mai "curat" politician.

sursa :

http://www.mediafax.ro/social/presedintele-basescu-a-fost-scuipat-de-un-tanar-la-coborarea-de-pe-bricul-mircea-12648575

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii