miercuri, 28 mai 2014


Nicicand conducerea politica a Romaniei nu a fost mai murdarita , mai balacarita si mai compromisa decat clasa politica actuala. Adevarati lupi , de mare sau de uscat , urla ascunsi in blanuri de oaie. 

Ti se ridica parul maciuca cand le dai blana jos de pe ei si vezi cat de hidoasa le este fata adevarata , cand vezi ce guri fioroase si hulpave au si mai ales cand descopri cu uimire ca in locul unui bland behait ei urla cu salbaticie la luna.

Unii dintre acesti lupi fac parte din haite secrete , aidoma cetelor de banditi care pun la cale jafuri la drumul mare la adapostul intunericului , la adapostul padurii sau al altor locuri retrase.Victor Ponta era candva avocatul diavolului , avocatul familiei Udrea-Cocos. E destul de imoral sa le amintesti acum celor din PNL si PDL ca se pupa dupa ce s-au scuipat atata timp cat tu te aflai pe statul de plata al familiei Udrea-Cocos pentru contractele de reprezentare juridica pe care le aveai cu aceasta.

Atunci cand lupii urla de sub blanuri de oaie uita ca au decimat jumatate din stana ca sa se ghiftuiasca si sa se poata acunde in blana bietelor oi. Pe atunci Ponta era in opozitie iar doamna Udrea la guverneare.

Deci este vorba doar de o schimbare de roluri , de o schimbare de lupi , noi oile tot proaste ramanem, tot behaind a lehamite si fara nici un rost , servind pe post de hrana , de sclavi si chiar "piese de schimb".
Cinstea si onoarea pentru asemenea indivizi sunt semne clare de slabiciune si asa cum lupii profita imediat de slabiciunea oilor asa si ei profita la maxim de a noastra.

Nu sunteti voi cam sinistri , nu sunteti voi cam odiosi prin ceea ce ati facut si inca faceti impreuna sau separat ? Priviti cum se coordoneaza in tandem exact ca membrii unei haite de lupi ; doar ca o prada suntem noi , ei vad Romania ca pe o prada pe care sa o sfasie si s-o imparta intre ei.
Chemati vanatorii caci lupii urla salbatic ,
In ritmul acesta ramanem curand fara oi ,
In lupta cu fiare flamande inarmate cu colti si ghiare ,
Murim cu totii cu zile, iar lupii se declara eroi.

Marea tragedie a romanilor este ca au transformat sediile Parlamentului si ale guvernului  in staul pentru lupi iar Romania au transformat-o intr-un imens abator !
Totusi in lumea asta s-au mai vazut minuni , serpi omorati de soareci sau de sobolani , leoaice care sa adopte pui de antilopa si multe alte astfel de anomalii. Oare cand vor incepe si oile sa manance lupi ? Sau se tem sa nu capete boala oii nebune din cauza schimbarii regimului alimentar ?

Surse :

http://investigatii.caplimpede.ro/ponta-avocatul-clanului-udrea-cocos/

https://investigatiicenzurate.wordpress.com/tag/udrea-cocos/

http://www.nasul.tv/2013/08/21/afacerile-puterii-si-ale-opozitiei-victor-ponta-avocatul-familiei-udrea-cocos/

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ponta-a-prestat-pentru-dorin-cocos-460489.html

http://www.cotidianul.ro/victor-ponta-este-prieten-cu-elena-udrea-232777/

http://www.gandul.info/stiri/cuplul-ponta-daciana-masa-quot-intre-prieteni-quot-sotii-udrea-c-264682

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii