luni, 5 mai 2014


Multi dintre strainii care vin pentru prima data in Romania raman mirati de bogatiile naturale de care dispune aceasta in tara intr-un total contrast cu saracia multora dintre locuitorii sai. Efectiv nu-si pot explica cum intr-o tara atat de bogata in resurse dintre cele mai diverse poate exista saracie. Nu nivelul saraciei ii socheaza ci faptul ca exista saracie intr-o asemenea tara in care locuitorii ar trebui daca nu sa fie bogati macar sa duca toti o viata decenta.


Sunt multe resurse pe care romanii nu le apreciaza la adevarata lor valoare din cauza ca pentru ei sunt niste resurse comune si printre acestea putem enumera sarea , apa si solul de buna calitate. Daca sarea se stie ca nu suntem in stare sa o valorificam la adevarata ei valoare, suprafetele de teren agricol au inceput deja masiv sa fie in proprietatea strainilor in privinta apei abia acum incepe lupta.

Importanta apei pentru organismul uman este de ordin vital tinand cont ca este alcatuit in procent de 70% din apa.Astfel devine repede clar ca daca detii apa detii inclusiv dreptul la viata si daca ai monopol asupra apei poti cere oricat pentru ea.

Oculta mondiala este hotarata sa controleze fiecare aspect al vietii oamenilor : controlul politic , religios , informational,controlul hranei si al apei si sa controleze politica externa si implicit starile de conflict , de pace sau razboi intre anumite tari , etc

Unul dintre instrumentele ocultei mondiale , seful corporatiei Nestle , a afirmat chiar ca apa nu trebuie sa fie gratuit la dispozitia oamenilor si ca nu considera ca accesul liber la apa este un drept al omului. Mai mult el insista pe privatizarea apei asa cum s-a intamplat deja in Portugalia. De fapt aceasta companie  a atras inca de prin anii '70 asupra sa diverse scandaluri legate de recomandarea laptelui praf Nestle pentru nou nascuti si interzicerea alaptatului la san, denigrarea produselor naturiste si recomandarea produselor alimentare modificate genetic.

In Portugalia dupa privatizarea apei calitatea acesteia a scazut iar pretul apei a scapat de sub control majorandu-se cu 400%. De fapt multi dintre cetatenii Portugaliei din paturile cele mai sarace nici nu-si mai permit sa achite facturile pentru apa.Companiile private au crescut exagerat de mult pretul pentru apa fara a face investitii in infrastructura si in echipamente astfel in calitatea apei a scazut atat de tare in unele locuri incat aproape nu mai este potabila.

In tarile cele mai sarace lipsirea populatiei de accesul la apa potabila controlata creste riscul aparitiei unor epidemii cum ar fi holera sau alte boli contagioase provocate de apa contaminata. Un exemplu recent este Africa de Sud unde privatizarea apei a dus la aparitia holerei care a afectat peste 100 000 de persoane.

In Romania sub acoperirea exploatarii gazelor de sist (care s-au dovedit neprofitabile in foarte multe regiuni ale globului ) se doreste poluarea ireversibila surselor de apa ale tarii noastre pentru a detine monopolul asupra apei dupa ce se va decide privatizarea apei ( foarte probabil cu "ajutorul" UE).

Un alt scop al privatizarii apei este "accesul" sigur catre populatia Romaniei. Daca prin distribuirea alimentelor ieftine otravite cu diverse combinatii de E-uri si de chimicale daunatoare fertilitatii si sanatatii oamenilor in general nu erau siguri ca ajung la fiecare roman prin controlul apei imbuteliate cei din oculta mondiala vor convinsi ca de apa are nevoie toata lumea.

Avand monopol asupra apei imbuteliate pot "strecura" oricand si alte "cadouri" menite sa tina sub control aglomeratia mondiala de pe glob si sa pregateasca Noua Ordine Mondiala mai repede. Scopul ocultei mondiale este sa se ajunga cat mai curand doar la cele 500 de milioane de locuitori recomandate pe Pietrele Indrumatoare din Georgia ( Georgia Guidestones). Tragic este ca intr-o tara atat de corupta cum este Romania nici lu va fi prea greu sa-si puna in desfasurare asemenea planuri.

Prin privatizarea apei aceasta devine noul petrol al omenirii ! Conspiratia din spatele acestei privatizari este insa opera unor monstri.

Surse:
http://www.armonianaturii.ro/Ticalosia-deceniului-privatizarea-apei-in-UE.html*articleID_1478-articol

http://www.lovendal.ro/wp52/nestle-killer-ul-omenirii-seful-corporatiei-nestle-spune-ca-apa-nu-este-un-drept-al-omului-si-ca-produsele-naturiste-nu-sunt-deloc-bune/

http://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/09/21/conspiratia-apei/


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii