joi, 1 mai 2014


Conform unor statistici realizate chiar de rusi s-a constatat ca numarul alcoolicilor din Rusia a depasit deja cinci milioane si asta este doar numarul cazurilor depistate oficial , in realitate numarul alcoolicilor din aceasta tara poate fi aproape dublu.

In Rusia alcoolismul este cauza decesului pentru o treime din barbati si pentru 15% dintre femei.Oficial in Federatia Rusa mor anual 500 000 de oameni din cauza alcoolismului.

Din cauza consumului de alcool in Rusia se constata direct sau indirect ca provoaca : 62,1% din sinucideri , 72,2% din crime, 60% din mortile provocate de pancreatita,67,7% din mortile provocate de ciroza si 23,3% din mortile provocate de bolile cardiovasculare. In fiecare an se inregistreaza peste 40 000 de cazuri de otravire sau intoxicare cu alcool de slaba calitate sau contrafacut , multe dintre aceste cazuri fiind fatale.

O alta statistica ingrijoratoare pentru rusi este varsta de numai 13 ani la care tinerii incep sa consume alcool in cantitati mari.Daca la inceput tinerii din Rusia incep cu alcool slab ( bere , vin , etc), treptat ajung sa consume tarie imediat ce trec de 14-15 ani.

In concluzie daca te afli in razboi cu Rusia mai bune decat tancurile , rachetele , avioanele si alte arme devastatoare sunt marile cantitati de vodca ! Asa ca ucrainenii mai bine s-ar mobiliza si ar da focul sub cazane pentru a produce cantitati uriase de samogon. Vodca in cantitati uriase ii poate elibera pe ucraineni de rusi. Dupa statisticile prezentate trebuie doar sa aibe rabdare cel putin un an de zile si sa suporte "deranjul" prezentei a catorva zeci de mii de cetateni turmentati.

Romania ar trebui de asemenea sa mobilizeze producatorii de tarie si micii tarani posesori de alambicuri si cazane de tuica decat sa mobilizeze rezervistii sau sa faca recrutari obligatorii printre tinerii intre 20 si 35 de ani. Tuica romaneasca autentica , palinca ardeleneasca il va face pe orice Ivan sa nu mai stie nici macar in ce directie este Rusia.

Dati-i vodca lui Ivan pana moare pe divan !

Surse:
http://alcostop.org/materials/alcoholism-statistica-russian

1 comentarii:

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii