joi, 1 mai 2014


Cu putin timp in urma pe un "frate" PSD-ist il luase gura pe dinainte declarand in direct intr-o emisiune de televiziune ca Ponta va fi primul presedinte necomunist al Romaniei. Sa-l fi luat gura pe dinainte ca in proverbul care spune ca gura pacatosului adevar graieste sau PSD-ul inconjurandu-se de oameni incompetenti si fara o educatie solida si acel individ pur si simplu nu stia cu adevarat ce inseamna termenul de neocumonism?

Imediat dupa lovitura de stat din '89 a aparut un fenomen care s-a manifestat impotriva comunismului si a reprezentantului acestuia , Ion Iliescu. S-a numit fenomenul Piata Universitatii si a fost reprimat cu brutalitate prin masuri bolsevico-securiste de catre Iliescu si khazarii masoni cu care s-a inconjurat.


Acele evenimente le privim astazi intr-o alta lumina adunand pana acum mici fragmente din marele adevar , ca dintr-un mare puzzle si descoperim ca adevarul este unul groaznic. O mana de tradatori au planificat si pus in practica distrugerea sistematica a Romaniei ,a economiei, a industriei , a agriculturii si insasi a ideii de partiotism , nationalism si a tot ceea ce este romanesc.

Astazi vedem acelasi fenomen , societatea civila incepe sa se trezeasca usor , usor dar vedem si contra-masurile opresive care se inmultesc si devin din ce in ce mai abuzive. Se inmultesc legile care limiteaza libertatile de exprimare , libertatile optiunilor politice si al altor drepturi, se incearca cenzura tuturor mijloacelor de informare si in acelasi timp se practica dezinformarea si propaganda prin acapararea trusturilor de presa.

Pe langa toate practicile enumerate unii dintre acesti neocomunistii adopta chiar si stilul vestimentar care aminteste de comunisti ( Mazare = basca rosie de revolutionar marxist, Ponta=sapca in stil sovietic cu stea rosie in frunte ) :
http://www.stiripesurse.ro/wp-content/uploads/2014/04/ponta-mazare.jpg

Pentru cei mai tineri care nu au trait acele vremuri de dupa '89 sau erau prea mici sa tina minte trebuie sa stie ca in Piata Universitatii se striga si se afisau pancarte cu "JOS COMUNISMUL!" cu toate ca oficial Romania si romanii scapasera de comunism. Romania n-a scapat de comunism , acesta doar s-a cosmetizat putin si acum se numeste neocomunism.

Acum traim vremuri in care dictatura nu mai este la fel de vizibila ca inainte de '89 dar ea exista. Se interzic partide , se interzic personalitati ale neamului romanesc , se inchid televiziuni sau trusturi de presa incomode , se doreste cenzura pe internet , ni se baga pe gat exploatarea gazelor de sist si exploatari miniere cu cianuri , se pare ca vor sa ne bage pe gat si privatizarea apei potabile. Pana cand vom putea suporta atat de multe abuzuri ? Care este limita suportabilitatii la romani ? Cand explodeaza mamaliga ?



1 comentarii:

  1. Limita este apocalipsa ! Sfarsitul deja a venit !
    https://www.youtube.com/watch?v=H60m2lozEbQ&feature=share

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii