vineri, 30 mai 2014


Tot mai multi americani sunt impotriva razboaielor pornite de Statele Unite ale Americii impotriva unor tari ca Irak , Afganistan sau implicarea mai mult sau mai putin directa in conflictele din Somalia, Palestina si acuza SUA ca adevaratele lor intentii sunt acapararea de resurse si protejarea marilor companii oocidentale care se ocupa cu exctractia petrolului , gazelor de sist , extractie miniera sau alte resurse minerale.

Intr-un clip video emotionant o tanara acuza SUA de crime impotriva umanitatii , de finantare directa sau indirecta a conflictelor armate de pe glob si de atitudine imperialista.Acuza de asemenea de exploatare economica a tarilor aflate sub ocupatie de catre companii petroliere cum ar fi Haliburton si Exxon !!! ( pana acum romanii stiu mai multe despre Chevron dar si Exxon a obtinut suprafete mari concesionate in Romania pentru explorari si exploatari de hidrocarburi).




E surprinzator sa vedem ca pana si americanii sunt constienti de raul pe care il fac SUA la nivel global si de ce nu sunt foarte iubiti in unele regiuni de pe glob. Asta e democratie , asta e tara renumita ca fiind tara tuturor posibilitatilor ?


1 comentarii:

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii