duminică, 9 martie 2014


In Romania nu este bine sa fii roman. Asta ne fac sa credem cei care au condus aceasta tara de 24 de ani incoace ! Astazi prin orice mijloace se loveste in tot ce este romanesc , se doreste distrugerea coeziunii intre cetateni prin cultivarea dispretului fata de tot ce inseamna cultura si traditiile romanesti , fata de tot ce este considerat romanesc.Asa ca unii romani mai in gluma mai in serios propun sa devenim tigani.

Ne declaram tigani si beneficiem si noi de o multime de facilitati : nu platim taxe de nici un fel,nu platim impozite, nu platim amenzi sau penalitati, nu platim utilitatile – consumam electricitate , apa fara sa platim , nu mai pierdem timpul sa mai facem o scoala , nu mai pierdem timpul aiurea la un loc de munca , primim locuri “moca” in licee si facultati da’ noi tot nu ne ducem la scoala si nu ne tinem de invatat ca oricum primim hartiile alea numite diplome ca altfel urlam ca suntem discriminati. 

De asemenea tiganii discriminati sa stea in palate cu turnulete trebuie sa primeasca drept compensatie ajutoare sociale si alte beneficii sub forma de asistenta sociala .

In al doilea rand legea nu prea exista pentru tigani. In afara de fapte extrem de grave (crime , violuri ,etc ... dar si la acelea se intervine foarte greu ; vezi cazul studentei japoneze unde autorul mai facuse pana atunci o sumedenie de fapte similare , fapte pe care politia romana le avea la cunostinta) legislatia este foarte blanda si permisiva. 

Astfel putem face o gramada de infractiuni care vor fi tolerate fara prea mari probleme.
Daca legea nu prea exista pentru tigani odata ce romanii se declara tigani se pot rafui in voie “in sanul comunitatii” si curata uscaturile din tara asta.

Dupa ce se face o curatenie exemplara se pot redeclara romani. In conditiile actuale daca un roman se apara de atacul unui tigan se considera discriminare sau “ura de rasa” dar daca un roman este atacat de o ceata de infractori tigani se considera un incident izolat.

Daca stam sa ne gandim “legea” in Romania in loc sa te ajute cum te-ai astepta mai mult te incurca. Macar de n-ar fi “justitia endependenta” si ar fi legea junglei de exemplu si tot ar fi mai dreapta pentru ca legea junglii , legea naturii presupune ca oricand sa poti si riposta , la o actiune sa existe si reactiune.

“Legea romana” este atat de prost aplicata incat cetateanul de rand este transformat in sacul de box al interlopilor si al mafiotilor de tot felul. De asta nici nu se doreste in Romania ca cetatenii sa detina arme de foc ( vezi cazurile Iovan, Andronic ).

Asa zisul presedinte al tarii le spune romanilor cu sens peiorativ tigani imputiti iar parlamentarul Medelin isi permite in emisiuni televizate sa spuna tot felul de insulte la adresa poporului roman fara sa fie considerate discriminari. 

Astazi prin orice mijloace se loveste in tot ce este romanesc , se doreste distrugerea coeziunii intre cetateni prin cultivarea dispretului fata de tot ce inseamna cultura si traditiile romanesti , fata de tot ce este considerat romanesc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii